Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, February 17, 2010

AKHIRNYA

ermm...hari ni berjaya jgk sweet mama siapkan blog baby kids apparel.blogspot.com sepenuhnye...sudi2 kan la melayarinye ye kwn2..:-))

ini model saya ...hehehe...my lovely son...

Friday, February 12, 2010

BABY KIDS APPAREL

Sweet mama masih dalam proses menyiapkan blog bizness sweet mama iaitu babykidsapparel.blogspot.com,berikut adalah antara pilihan pakaian2 bayi dan kanak2..
so cute n sweet...so jgn lupe lawati blog sweet mama k...

Bizness oh Bizness!!

Salam Semua...

Hari ni sweet mama ade semangat baru..dimana thn 2010 ni sweet mama nak jalankan bizness online..jual pakaian baby..branded punyer tau...sekali lagi....thanks 2 my frenz... atie azrul sbb bagi lubang untuk mulakan bizness...,di samping baru nak mula bizness online laily cookies...apakata try market bizness pakaian baby ni...hopefully percubaan bizness ni sukses...AMIN.

Wednesday, February 10, 2010

Happy

pagi2 lg sweet mama rasa happy sbb kawan sweet mama hadiahkan raket badminton. thank 2 my freind atie azrul...tq so much..actually hari ni 1st time sweet mama nak g training badminton anjuran opis ni...dh lama sbnrnye sweet mama x main badminton..dulu2 masa bujang ade la gak main depan umah...skrg xpernah sentuh pun raket badminton...ade beli tp yg harganye 10hengget..konon nak wat main depan umah jerk la ngan husband ngan zaquan...disebabkan excited nak main badminton punye pasal..mlm semalam sanggup sweet mama cari raket/beli raket yang elok sikit...terkezut jgk..rupenye mahal jgk raket badminton ni ek..paling murah RM79....nmpak sgt sweet mama ni x prnh tau pasal sukan..lgpun sweet mama mmg jenis kaki bangku...hahaha..

Tuesday, February 9, 2010

Tempahan Kuih Raya 4 CNY

sweet mama ade terima order kuih raye tuk CNY...actually bisnezz kuih raya (laily cookies) ni adalah bisnezz my family in- law, sweet mama hanya tolong jalankan/promote di opis sweet mama. Alhamdulillah laily cookies mmg telah ade pelanggan tetap nye yang tersendiri...laily cookies adalah homemade cookies..diusahakan oleh family in-law..harganye sangat perpatutan dan rasanye mestilah sgt sedap...hehehe...so kepada sesiapa yg berminat bole la tempah untuk ape2 event pun dan bole layari blog lailycookieshomemade.blogspot.com Selamat Mencuba dan Merasa...♥

makan2 time gaji

Semalam 8 Feb 2010 - Gaji dah dapat awal tuk bln Feb.bagi k/tgn awam disebabkan Tahun Baru Cina jatuh pada 14 dan 15 Feb. 2010. lepas tu nnti nak menunggu gaji bukan Mac plak 25hb mesti perit...huhu...yang penting kena la manage gaji/duit kita dgn berhemah...errmmm...selalunya time gaji org amik peluang untuk makan diluar...iye ke..?salah seorgnye ialah sweet mama...smlm sweet mama mkn mlm kat luar di Village View Jalan Reko...hehehe...menu nye Sup Ekor, Daging Masak Merah, Kailan Ikan Masin dgn Telu Dadar...yg senangnye klau mkn disana bleh wat my son..zaquan leka..dgn view restoran tu..nice view ngan air pancut n akuarium ikan...zaquan sgt teruja tgk fish....dan sweet mama n papa kerry dpt mkn dgn tenang:D

Monday, February 8, 2010

Laptop oh Laptop

huh...dh nak masuk 3 minggu laptop kesayanganku rosak..ermm..mcm mane ni ek..laptop tu problemnye x bleh nak on..skrg ni dh bg pd sepupu my hubby utk diperbetulkan...tp smpai skrg x dgr khabar berita lg....:(

Thursday, February 4, 2010

Cuti2 M'sia 2010 @ PD


Cuti Hari Wilayah pada 1 Feb 2010 kali ni jatuh pada hari Isnin...so my family in-law dh planning awal2 untuk cuti-cuti M'sia di PD...iyelah dpt bercuti 4 hari tu - Jumaat smpai Isnin (29 Jan -1Feb)....atok zaquan book awal2 apartment DBKL kat PD...lgpun 30hb Januari b'day atok Zaquan(my father in-law) yg ke 54thn...Mlm 30hb my sis in-law tlh sponser kek secret recipe khas 4 her lovely father...sedap..yummmy2...tgk la my son..mkn smpai comot2....
actually 1 Feb 2010 adalah b'day atok jaggut Zaquan (my abah) yg ke 55thn...tp sweet mama x celeb. pun....xpe la yg penting sweet mama iringi ngan doa..semoga sentiasa dibawah limpah Kasih-Nya dan Limpah Rahmat Alllah S.W.T.
4 hari bercuti di PD...pg dan petang ...mandi kolam ngan laut...smpai my son..Zaquan dh itam...huhu...mlmnye plak..2 hari berturut2 g fun fair...off course yg plg happy adalah my son...
ini adalah antara memori yg sempat sweet mama rakam...♥♥♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails