Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, March 31, 2010

My Son..Demam Lagi!!!

ZaQuaN Demam Lagi...Hari ni ...30.3.2010... Demam + Batuk la plak....
ciannyer anak mama....
dh la 2 minggu sebelum ni...muntah2, 
lepas tu cirit-birit....susut sudah anak mama....

cepat2 arr anak mama sembuh...

Monday, March 22, 2010

2nd Putrajaya International Hot Air Balloon


International Hot Air Balloon kembali lg ke Putrajaya untuk kali kedua bermula dari 18 Mac hingga 21 Mac 2010. Actually hot air balloon ni depan opis sweet mama jerk..so hari pertama perasmian mmg byk sgt hot air balloon berterbangan di udara...& kami warga opis ni intai melalui cermin opis jerk..dh nmpak jelas....thn lepas sweet mama g waktu lunch jerk..jenguk2 tapak..x g tgk pun belon panas tu secara dekat. tahun ni sweet mama x lepaskan peluang utk melihat belon panas ni dr dekat...niat dihati mmg nak naik...tp x kesampaian jgk...


20 Mac 2010 (Sabtu) - Akhirnya sweet mama smpai jgk ke tapak belon panas...w/pun smpai kol 9.00 pagi...tp tiket dh abis...frust nyer...rupenyer org dh beratur sebelum subuh lg...huahua....w/pun x dpt naik..sweet mama bersyukur dpt gak bawa zaquan tgk hot air balloon tu...tgk arr gembiranye zaquan dpt tgk hot air ballon....


x dpt naik yg real...yg ade di booth ni pun ok gak...

berlatarblkgkan banner hot air balloon...nmpak mcm btol jerk belon panas kat blkg tu kan...




belon2 panas berterbangan di udara





happy dapat balloon ben10 from Mak Yang.


ermmm...tp yg x bestnyer...papa zaquan x suka g tempat2 yg sesak2...w/pun ianya event yg menarik...nasib baik Mak Yang (mak lang) Zaquan sanggup nak bw kami berjalan2..sweet mama n my son zaquan...



Kami BertiGa....Enjoy....

Monday, March 8, 2010

ZaQuaN MuntaH2

hari ni (8/3/2010), pagi nak g kerja, zaquan muntah2 la plak...,sian zaquan,ingatkan xde pape...pagi dh smpai opis, hubby call bgtau mak suruh bw zaquan g klinik sbb muntah2, hubby pun bw g klinik kesihatan...on the way nak g klinik...dlm kereta zaquan muntah lagi...smpai klinik,doktor kata zaquan sihat x demam...so doktor bg ubat tahan muntah jerk...tp mak mertua call lepas bg mkn ubat n susu tgh ni zaquan still muntah2 kuar susu n air...sian nye anak mama...hopefully ptg ni zaquan sihat...

Thursday, March 4, 2010

SeDiHnYe....:(

smlm(3/3/10)...sedih btol bile dpt kabo berita yg laptop ksyganku xbleh repair...sepupu hubby yg tolong nak repair laptop tu kata mmg dia dh try repair tp x tahu punca..kwn dia try repair pun x berjaya juga...huarghhhh...sadis sungguh....sbb laptop tu rosak btol2 sbln slps tarikh warranty tamat..means laptop tu br berusia 1 thn 1 bln...tp dh rosak..nak kata laptop cikai...HP Pavilion..Limited Editon...Mahal plak tu...RM3,600.00...apakan daya....kena la kumpul duit nak beli laptop baru..., baru jerk berangan kumpul duit nak beli Camera DSLR...hua..hua..hua....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails