Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, March 22, 2010

2nd Putrajaya International Hot Air Balloon


International Hot Air Balloon kembali lg ke Putrajaya untuk kali kedua bermula dari 18 Mac hingga 21 Mac 2010. Actually hot air balloon ni depan opis sweet mama jerk..so hari pertama perasmian mmg byk sgt hot air balloon berterbangan di udara...& kami warga opis ni intai melalui cermin opis jerk..dh nmpak jelas....thn lepas sweet mama g waktu lunch jerk..jenguk2 tapak..x g tgk pun belon panas tu secara dekat. tahun ni sweet mama x lepaskan peluang utk melihat belon panas ni dr dekat...niat dihati mmg nak naik...tp x kesampaian jgk...


20 Mac 2010 (Sabtu) - Akhirnya sweet mama smpai jgk ke tapak belon panas...w/pun smpai kol 9.00 pagi...tp tiket dh abis...frust nyer...rupenyer org dh beratur sebelum subuh lg...huahua....w/pun x dpt naik..sweet mama bersyukur dpt gak bawa zaquan tgk hot air balloon tu...tgk arr gembiranye zaquan dpt tgk hot air ballon....


x dpt naik yg real...yg ade di booth ni pun ok gak...

berlatarblkgkan banner hot air balloon...nmpak mcm btol jerk belon panas kat blkg tu kan...




belon2 panas berterbangan di udara





happy dapat balloon ben10 from Mak Yang.


ermmm...tp yg x bestnyer...papa zaquan x suka g tempat2 yg sesak2...w/pun ianya event yg menarik...nasib baik Mak Yang (mak lang) Zaquan sanggup nak bw kami berjalan2..sweet mama n my son zaquan...



Kami BertiGa....Enjoy....

No comments:

Post a Comment

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails