Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Thursday, July 10, 2014

30.06.2007 - 30.06.2014 ~ Alhamdullillah 7 Tahun! | Berbuka Puasa Di Luar Sempena 7th Anniversary

Salam 12 Ramadhan,

Menghampiri 2 minggu sudah kita berpuasa, Alhamdullillah dapat menjalani ibadah puasa seperti kebiasaan bezanya tahun ni kami berpuasa tanpa Mr. Papa disisi tp itu tidaklah sampai kami rasa kosong di bulan Ramadhan ni sbbnya Mama n anak² bermalam di rumah Mertua membantu MIL n FIL buat biskut raya [cari duit poket utk raya :)], seperti jgk thn² sblmnya tiada masalah utk berkejar balik masak sbb hidangan berbuka tu mmg complete Mak Mertua dah siapkan (Tq MIL n FIL), Mmg bertuah sungguh Mama ni keluarga dekat² dapat la menumpang kasih, hujung minggu plk masa utk Mama berbuka puasa bersama Family Mama plk. Begitulah rutin Mama di bulan puasa ni, pergi kerja seperti biasa w/pun bulan puasa mama x bertukar waktu bekerja pun, still amik WP3 (8.30pg - 5.30ptg) , jemput anak² dari tadika/taska selalunya pkl 6ptg jgk baru berjaya gerak keluar dari Putrajaya, biasa dah meredah jammed, itu yg sampai rumah kul 7mlm, lepas maghrib dah start operasi buat biskut raya sampai la tgh malam..(lai²..sapa mau order biskut raya..)

Panjang plk mukadimah, straight to the point, pada 2 Ramadhan 1435H / 30 Jun 2014 (Isnin),  alhamdullillah genaplah usia perkahwinan kami 7 tahun. 7 tahun yang penuh dengan suka dan duka, sedangkan lidah lagi tergigit inikan plk suami isteri kan, moga kami berdua tabah hadapi setiap ujian dan dugaan yang menimpa, sentiasa doa kan yang baik2..insyaallah, moga ikatan perkahwinan ini sentiasa di bawah limpah rahmat Alllah S.W.T..Amin.


Pic nikah 7 tahun yang lepas
30.06.2007


Berbuka Puasa @Secret Recipe Sempena 7th Anniversary

Memandangkan anniversary kami jatuh pada bulan puasa, ingatkan dh xde agenda makan² dah, tp kebetulan plk Mr. Papa bercuti sbbnya Melaka amik cuti 1st Ramadhan yg jatuh pada hari Ahad dan dibawa ke hari Isnin, so dapat la kami makan² diluar / berbuka puasa diluar bersama 4 beranak pada hari ulangtahun perkahwinan ke- 7 kami ni.., lepas ni maybe la xde peluang nak berbuka bersama diluar sbbnya hujung minggu pun Mr. Papa ada kelas.

Tempat makan untuk berbuka puasa pilihan Mama di Secret Recipe, Alamanda, bkn selalu pun makan di SR, selalu pergi SR beli kek je..huhu, , Menu pilihan macam biasa tekak western kami ni..

Adik Ziqry buka puasa terlebih dahulu, yg bagusnya dia mmg peminat tegar kurma, sebelum Mr. Papa jemput kami untuk berbuka puasa (Mama keje seperti biasa, anak² pun ke tadika/taska spt biasa, Mr. Papa sorang je yg bercuti), Mr. Papa sempatla pergi service kereta kami n dapat la kurma 3 biji, bila sampai SR pun dpt lgi kurma, 3 biji kurma yg dpt habis adik bedal, bila tgk ada kurma lagi dekat SR pun beriye dia makan, bagus² Adik elok tau makan kurma ni byk khasiatnya, berbeza betul dgn Abg dia x minat lgsung kurma..



Ini menu pilihan Mama..Chicken Parmigiana


Mr. Papa punye menu..Spagetthi Bolognese
tp yg beriye makan Zaquan n Ziqry



Utk Abg n Adik..Mushroom Soup sorang satu..


Abg Zaquan paling demand, kunun bila tanya nak makan ape xmo makan, tp dia punye demand tinggi dekat dessert,  ini Abg Zaquan punye..Hot Choc, Sundee Ice Cream n x lupa jgk Choc Indulgence dia.., x termasuk dia bedal Spagetthi Papa lagi..huhu


Anak bujang ni dah kuat makan skrg ni..


Ini Dessert Mama, Lava Choc..nyum2..sedap..


Alhamdullillah, selesai berbuka puasa, dapat makan² sempena anniversary ni pun dah rasa happy yang penting ingatan pada tarikh² penting kami.., selalunya mmg meraikan dgn makan² je pun, dah lama x bertukar² hadiah..huhu.


p/s : Tuan tanah makin lama makin merudum mood berblog ni, acaner ni..huhu, waktu yg ado..sbnrnya tuan tanah cover tido penangan bantu wat biskut raya..hehe..nak ngadap pc mata rasa letih woo..

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy² gambar² peribadi di dalam blog ini okey!!!

Friday, June 27, 2014

Alhamdullillah..Finally The Power Of Dream!

Salam Jumaat,

Lagi 2 hari kita akan menyambut bulan yang penuh berkah, bulan Ramadhan Al Mubarak, selamat menyambut puasa buat semua umat Islam.

Citer xde kaitan dgn bulan puasa..hehe, cuma nak simpan citer ni dlm my blog, Alhamdullillah, finally Mama dapat baby baru, baby H..hehe.., ye² je, baby baru tu New Car la..Honda City, Yeay finally Mama miliki kereta sendiri..^_^..

Xdelah nak bangga sgt pun, sbb ni pun sbnrnya buat menambah hutang je, bkn beli cash pun, hutang.., bulan depan dh start bayar..terasa weiii..duit semakin menipis..huhu. Almaklumlah sebelum ni xpernah ada komitmen bayau kereta. Dah 2 minggu pun kereta ni berada di atas jalan. (hari keluar kereta - 14/06/2014 (Sabtu) )

Last minute sbnrnya Mr. Papa offer nak jual kereta Waja dia n beli kereta Honda City ni, ni pun memikirkan usia kereta Waja yg kami pakai tu dh 13 tahun dan kami plk duduk berjauhan skrg ni ditambah dengan kereta Waja tu mmg dah asik buat hal je, Mr. Papa risau jgk sbb skrg Mama yg guna kereta, papehal jd Mr. Papa xde, susah jgk.., mmg keputusan nak beli kereta baru ni on the sport je sama² setuju, 2-3 hari bincang nak tukar kereta, minggu depan nye terus booking, alhamdullillah sebulan booking terus dapat. Lagipun berminat dengan Honda City ni sbb now kan Honda City harganya dah turun, so mampu milik la, Duit jual kereta Waja tu Mr. Papa bg Mama buat Down payment kereta Honda City ni. Kami pilih Honda City S+ je (RM78,800), nak amik yg yg full spec. x mampu..huhu

Alang² beli kereta baru, kami pun try la beli no. plat, tp sabar je la, 3 nombor pilihan pertama Mama dh abis org booking, no KL kan cepat betul jalan, ikutkan pilihan Mama nak nombor 1) 5171 (siti), 2) 7113 (no lama kereta Waja) dan 1107 (bday Mama). Ermmm tp dapat no. yg skrg ni pun ok gak 3006 (tarikh nikah kami), alhamdullillah 30.06.14 ni genap 7 tahun usia perkahwinan kami, jatuh bulan puasa, hari kedua berpuasa, xde sambut² la nampaknya..huhu.

Honda..The Power Of Dream
Honda City S+
Colour : Metal Metallic


Pic kami wif our new car


Hari pertama bawa ke opis, Baby H dah jejak Alamanda, bawa geng opismate berjalan..


Waja dalam Kenangan, byk berjasa ni.
Time ni tgh nego nak jual dkt used car. Tq FIL n MIL yg byk membantu dalam urusan nak let go kereta ni, yelah Mr. Papa dh jauh n hujung minggu bz dgn kelas.
pic ni pun MIL yg snap tau..


p/s: n3 auto publish, pn. blog hari ni amik cuti rehat nak bersesak2 ke Soga S Card Members Day..^_~..

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy² gambar² peribadi di dalam blog ini okey!!!

Tuesday, June 17, 2014

06.06.2014 ~ Happy 6th Bday Muhammad Khair Zaquan! | Bday Celebration @Tadika

As Salam,

11 hari sudah berlalu, hari ni baru berkesempatan nak update N3 ttg hari ulangtahun kelahiran our hero chinta hati Papa n Mama ni. Bz nau Mama nya skrg blog x tertengok apatah lagi nak menghapdet, blogwalking jauh sekali la..huhu, ermmm..ada ke lagi pembaca blog Mama ni..

Straight to the point, 06.06.2014 (Jumaat) merupakan hari ulangtahun kelahiran hero pertama kami Muhammad Khair Zaquan yang ke 6 tahun, cepat sungguh masa berlalu 6 tahun dah abg, tahun depan abg dah bersekolah penuh, x boleh nak main² dah, kena lebih beri tumpuan kepada pelajaran, skrg ni tadika bolehla enjoy², Doa dan harapan Mama n Papa moga abg menjadi insan yang berjaya dunia dan akhirat, jadi anak yang soleh dan jadi abg yang terbaik buat Adik..AMIN.

Surprise Dari Mr. Papa Buat Bday Boy

Surprise buat bday boy ialah Mr. Papa balik hari dari Melaka semata² nak jumpa bday boy di hari ulangtahun kelahiran abg, nak surprise punye pasalkan, time Mr. Papa sampai rumah tu kami bertiga tido..hehe, ye lah sampai rumah dah kul 11 malam, lgpun Mama xde plan nak celebrate bday Zaquan mlm tu, selalunya ada gak plan sambut detik 12 mlm, tp kebetulan nak sambut pun atok n nenek ZZ pergi holidays time ni ada di KK, Sabah. Alang² Mr. Papa dah bersusah² balik dari Melaka naik motor plk tu, kami kejutkan jgkla abg dan adik n kebetulannya pulak Nenek Mr. Papa masuk hospital, jdnya Mr. Papa terus ajak kami bertiga ke hospital di KPJ Kajang, lepas tu boleh terus keluar sambut bday abg katanya, lepas tu Mr. Papa dah nak kena pecut ke Melaka semula..

Ini dia bday boy happy, Mr. Papa bawa g makan Mcd di hari ulangtahun kelahirannya, time ni dah kul 12.30mlm, bday boy siap tanya kek xde ke..? hehe, sorry abg, kek xde, tp esok ada kek Ninja Go buat abg, esok abg celebrate dgn kawan² dan Cikgu ...


Bday boy wif Mama..


Tq Papa, bawa kami makan² dihari ulangtahun kelahiran abg ni..


Detik 12mlm di hospital, sempat lagi Abg bergambar dengan Unyang n time ni sbnrnya kami² yang ada dekat sini sempat nyanyikan lagu happy bday to abg, tu yg dia tersipu² malu tu.


Malam tu, kul 2pg Mr. Papa dah pecut ke Melaka semula sbb esoknya hari Jumaat hari bekerja seperti biasa, alhamdullillah selamat sampai.

06.06.2014 ~ Celebrate Bday @Tadika.

Sama seperti Adik Ziqry punye bday sblm ni celebrate bersama kawan² dan Cikgu di taska, Abg Khair Zaquan pun sama celebrate bday tahun di tadika bersama kawan² dan Cikgu, lgpun tahun ni tahun terakhir abg di Tadika. 

Cake Bday Boy - Ninjago
Cake ni mama tempah daripada officemate mama..semakin maju dah kawan mama ni, kek sedap, kek pun cantik boleh buat ikut design yang kita nak..design ni bday boy sendiri pilih tau, nasib baik kawan mama ni boleh buat n merealisasikan la impian abg yg fanatik ninjago ni.., bday boy siap bangga tu 'kek abg ada kaki ngan tangan, kek adik muka je..' huhu..sabar je la dgn abg ni.


Goodies bag buat kawan²


ini isi dalam goodies bag, siap bagi kad ninjago sorang satu buat kawan², yang kelakornya, masa beli goodies ni Mama n Papa x bgtau pun Zaquan n time packing goodies ni time abg tido, so dia mmg x tau apa isi dalam goodies bag utk kawan2 dia, so berlaku adengan menangis lepas smbut bday ngan kawan2..(chatting ngan cikgu dalam wassapp), cikgu pun x thn gelak tgk dia nangis sbb nak collect semula semua kad2 dr kawan dia, apa la abg ni dh bg mana boleh amik blk.


Kad Ninjago


Ala abg ni , ada hadiah buat abg tau..ini reward buat bday boy..lego ironman


Ini antara gambar dari wassapp dengan Cikgu kelas abg..

♫Happy Bday To U..♫ Happy Bday To U, ♫ Happy Bday To Khair♫ Happy Bday To U...

bila mama tunjuk gambar ni dekat abg, abg kata 'abg malu plk bila semua kawan² nyanyikan lagu happy bday dkt abg'.. pemalu rupanya anak Mama ni..control macho gitew..


Ape pun abg happy sgt dapat sambut dgn kawan² ..^_^..



Masa untuk makan kek..




aduihai apa la bday boy nangis nak collect kad ninjago dari kawan²..
nasib baik nangis lepas selesai makan n sambut bday..
inipun masak cikgu dia nak pujuk..


Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy² gambar² peribadi di dalam blog ini okey!!!

Wednesday, May 21, 2014

Hadiah Buat Cikgu Sempena Hari Guru | Terima Kasih Cikgu!

As Salam,

Ini hadiah ikhlas daripada Abg Khair Zaquan dan Adik Khair Ziqry buat cikgu². 
Terima Kasih Cikgu!
(Abaikan balutan hadiah yg x kemas dan  tulisan Mama yg x cantik, janji hadiah didalamnya ikhlas dari kami).


Abg Zaquan siap senaraikan nama² cikgu dia - Cikgu Syida, Cikgu Huda, Cikgu Amy, Cikgu Ikin, Cikgu Sue, Cikgu Ila, Cikgu Yana dan Teacher. Wah ramainye Cikgu Abg, tp Abg pun dah beriye nak bagi Cikgu hadiah, Mama pun mmg berniat nak bg hadiah dkt Cikgu Abg memandangkan ini tahun terakhir Abg di Generasiku, tahun depan dah sekolah rendah.

Ikutkan sehari sebelum Hari Guru pada 15 Mei 2014, Mama mmg dah planning nak carikan hadiah buat cikgu² Zaquan dan Ziqry sbbnya kebetulan pada hari berkenaan persidangan yg Mama hadiri habis awal, setengah hari, after lunch dah boleh balik rumah, tapi elok je amik awal Zaquan dari sekolah, dia ngadu x sihat, mmg betul dia x sihat badan dedar², bila kata 'nanti Mama nak singgah kedai cari hadiah utk Cikgu Abg dan Adik', dia terus geleng dan ckp ' Abg x nak pergi, abg nak balik rumah tido, melihatkan keadaan dia yg mmg lemah time tu, Mama pun cancel la planning nak cari hadiah sebaliknya mmg terus balik ke rumah, sampai² rumah Zaquan terus tertido sampai lah ke petang. Jd keesokkan tanggal 16 Mei 2014 yang merupakan Hari Guru, Zaquan ke tadika seperti biasa dan balik je dari sekolah dia ngadu:-
Abg :  semua kawan² Abg bg hadiah dekat semua cikgu², Abg je x bagi.
Mama : Itulah Mama nak beli semalam, Abg yg xnak, xpe nanti cuti kita g cari hadiah cikgu'

Alahai sedey Mama mendengarnya, Jadinya cuti hari minggu lepas, sempatla Mama mencari hadiah buat cikgu² Abg dan Adik. Memandangkan semua cikgu² Abg dan Adik adalah perempuan senang bg Brooch je dan yg penting kena cari hadiah di tempat yg Mama berani pergi drive sendiri, almaklumla skrg ni semua kena buat sendiri. Nasib baik la juga Bangi ni byk kemudahan, bersepah bangunan² kedai - mcm2 kedai ada, nak cari barang senang, nak makan pun senang...sediakan je lah duit..hehe.

2-3 kali tau Mama tanya betul ke Cikgu Abg ada 8 orang ni, dia kata betul, sekali bila bagi hadiah ni pada 19 Mei 2014, tertinggal satu nama Cikgu, Cikgu Abg ada 9 org la, 'Mama terlupa Cikgu Hanis', aduihai anak, Abg yg ckp Cikgu Abg ada 8 org, xpe la nnti ada masa kita carikan hadiah utk Cikgu Hanis. Nasib baik Cikgu Adik betul Mama bilang ada 4 orang. Adik pun x padan dengan kecik, teruja sgt nak bagi hadiah dekat Cikgu.

Hadiah Brooch buat cikgu, Mama plk yang rambang mata memilihnya 


Now, Abg dan Adik hari² dok layan lagu "Terima Kasih Cikgu' dari Upin Ipin ni, maybe sbb dekat school diaorg hari² Cikgu pasang agaknya. Bila dengar Mama pun sama ikut layan sedap plk lagu dia, senikatanya pun bermakna..:)


Lirik Lagu Terima Kasih Cikgu :-

Tulus setiamu cikgu telah mengajar kami
Membekalkan ilmu untuk masa depan
Dari ABCDE ,1,2 dan 3 hingga aku tahu baca dan kira

Tak terhingga pengorbananmu
Hingga aku besar kan ku ingat selalu

Terima kasih pada mu cikgu
Jasa mu akan ku kenang selalu
Tak pernah lelah tunjuk ajarku
Terima kasih ku kepada mu cikgu
Terima kasih cikgu

Kaulah pelita hidup bagi kami semua
Menuju jalan ke arah yang benar
Penuh ikhlas dan tulus membimbing dan mengajar
Untuk memastikan kami berjaya

Tak terhingga pengorbanan mu
Hingga aku besar kan ku ingat selalu

Terima kasih pada mu cikgu
Jasa mu akan ku kenang selalu
Tak pernah lelah tunjuk ajarku
Terima kasih ku kepada mu cikgu
Terima kasih cikgu

Tak terhingga pengorbanan mu
Hingga aku besar kan ku ingat selalu

Terima kasi pada mu cikgu
Jasa mu akan ku kenang selalu
Tak pernah lelah tunjuk ajar ku
Terima kasih ku kepada mu cikgu

Terima kasih pada mu cikgu
Jasa mu akan ku kenang selalu
Tak pernah lelah tunjuk ajar ku
Terima kasih ku kepada mu cikgu
Terima kasih cikgu

Terima kasih pada mu cikgu (terima kasih cikgu)
Jasa mu akan ku kenang selalu
Tak pernah lelah tunjuk ajarku (terima kasih cikgu)
Terima kasih ku kepada mu cikgu
Terima kasih cikgu


Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy² gambar² peribadi di dalam blog ini okey!!!

Tuesday, May 20, 2014

Tunai Niat Nak Belanja Makan Family dan Geng Opismate

As Salam,

Alhamdullillah ada rezeki lebih yang Mama dapat untuk dikongsikan bersama family tercinta dan kawan² tersyg, dapat la Mama belanja family dan geng opismate makan².  JJCM ni telah berlangsung pada bulan April yang lepas (keretapi slow nak update n3..)

With My Family In Law @ Austin Steak House

1st Mama belanja Family Mertua dan Adik² Ipar terlebih dahulu, lgpun kami semua kan duduk area berdekatan Bandar Baru Bangi je, senang nak deal, tp biasalah walaupun Bandar Baru Bangi ni byk tempat makan, Mama n Papa ni jenis susah sikit nak buat keputusan tempat makan pilihan..hehe, sudahnya kami tanya dkt ahli family sendiri buat pilihan makan dimana, Austin Steak House antara yang dipilih, memandangkan kami pun biasa makan disini so set je lah makan western. 

Kami janji berjumpa di Austin Steak House pada 17 April 2014 (Khamis) jam 8.30mlm, kami sampai tgk Adik Ipar (Family Cute Mum) sampai dulu, kiranya Zaquan n Ziqry dah jumpa geng la.., bdk² dah ada mana tahan nak tunggu semua datang, jdnya kami order dulu sblm Acik Eiya, Acik Cha, Atok dan Nenek sampai. Atok n Nenek sampai lewat sikit sbb sibuk tadah air (time ni masih lg kes catuan air, alhamdullillah now dah tiada catuan lg). 

Abg diapit Dania dan Sara, semua pun mmg nak dgn Abg je, Cian Adik dipinggirkan..hehe, bkn ape Ziqry ni jenis x paham bahasa lagi, pastu jenis nak org dengar kata dia, so sepupu² pun xmo geng..huhu, tp time baik, baik je semua..^_^..


Xpe, Adik geng dgn Papa la..
Kami dah mula makan, tp Acik Eiya kat sblh masih menunggu makanan yg diorder.
Adik makan dulu ye Acik..


 Ini menu Mama..Grill Chicken..
Terkezut tgk size Grill Chicken dia, dah semakin mengecil, 
Austin Steak House ni antara tempet feberet kalau kami nak makan western,
 ermm x sangka plk dah 3-4 bln x makan, ayam dia dh mengecik..huhu, nasib baik rasanya masih memenuhi tekak..


Bkn Mama je yg complain tau, FIL yg order menu sama pun bila dapat je terus cakap keciknye ayam dia..


Ape pun terima kasih kpd semua ahli family dapat join makan² ikhlas daripada Mama


With Geng Opismate @Mr. Kabab Dan Biryani

Keesokannya 18 April 2014 (Jumaat) giliran untuk belanja makan kawan² opismate plk, tp xdelah belanja satu opis, belanja seksyen Mama (gegirl group je). Dengan geng opismate makan dkt Putrajaya la, ada 2 pilihan sbnrnya time ni samada nak makan Nasi Arab atau Buffet RM15 di PICC, ikutkan mama x kisah pun nak belanja kat mana sbb iyelah tukang belanja kan jenis x tau nak wat pilihan dan keputusan, tp sebelum² ni dah janji nak belanja Nasi Arab so yg lain pun setuju je dan akhirnya kami  buat keputusan makan di Mr. Kabab & Biryani, Putrajaya. Tp bila sampai xde siapa pun yg makan Nasi Arab..huhu, ekceli kebanyakan my friends ni semuanya diet Atkins, xmkn karbo ok, so diorang ngidam ayam tandoori je.., Mama pun sudahnya x makan Nasi Arab try makan roti naan cheese dan ayam tandoori dia, mmg recommended la..sedap.

Ini geng opismate Mama




sedap..^_~..


With My Family n Siblings @ Restoran Orkid Thai, Shah Alam

19 April 2014 (Sabtu), makan besar lagi, kali ni dengan family Mama pulak. Senang tunaikan niat direct 3 hari berturut² makan besar.., tangguh² takut x tertunai pulak kan, lagipun minggu tersebut  minggu Mr. Papa cuti sem, itu yg dapat keluar hujung minggu. Kebetulan pulak hari Sabtu tu ada Family Day office Mama di Putrajaya, alang² dah keluar tu, dari Putrajaya terus ke Shah Alam, kali ni berubah angin plk, deal dgn Adik² Mama set tempat makan di Shah Alam, Adik lelaki Mama sorang tu duduk di Shah Alam, jadinya minta dia yg tolong uruskan urusan booking tempat makan. 

Kami set makan di Restoran Orkid Thai, di Seksyen 9 Shah Alam. Restoran Orkid Thai ni adik mama recommend sbb dia pernah makan disini katanya kalau nak makan seafood pada harga yg berpatutan dan cepat disini. Ermm tp boleh plak kami terkena time ni adik dah booked tp pelayan restoran tu boleh plk slh bg meja pada org lain n x sangka plk time kami pergi ni orang ramai betul, fully booked gitew nasib baik ada jgk satu meja utk kami, bila org ramai, service pun jd slow la tp nasib baik rasa makanan dia mmg sedap.


Adik Ziqry dah siap naik atas meja menunggu makanan x sampai².



Menu kami pada hari berkenaan antaranya, Tomyam, Udang Goreng Tepung, Sotong Telur Asin, Ikan Siakap Asam Nyonya dan Sizzling Tofu.
Mama paling suka Sotong Telur Asin dan Tomyam dia mmg sedap la.


Ini Adik Lelaki Mama (Ateh Cu) dan Wife dia yang tolong uruskan booking tempat makan di Shah Alam.



Kami..^_^..
(Mama, Adik Ziqry dan Papa)
Abg Zaquan berkepit je la dengan Ateh Cu dia..


My Family members..
Tq semua dapat joint, Adik Ipar je x dapat joint sbb balik kg.


Insyaallah kalau ada rezeki lebih lagi bolehla kita JJCM lagi ye..seronok JJCM sambil family gathering kan..

p/s: Bila la mama ni nak sampai seru berdiet.., kawan² yg buat diet Atkins semuanya berjaya tp mcm mane nak buat Mama ni makan selera aje, pantang nampak makanan :p

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy² gambar² peribadi di dalam blog ini okey!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails