Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, September 7, 2015

Alhamdullillah..Dah Sembuh Sepenuhnya

Assalammualaikum,

Alhamdullillah, my son Zaquan yang telah retak kakinya baru² ni telah sembuh sepenuhnya, dah x perlu check up susulan, simen di kaki dah selamat buka pada check up susulan yang dibuat pada 20 Ogos 2015 (khamis) yang lalu. 


menunggu giliran, 
berguna stroller gabak zaquan ni dulu, time² sakit ni dpt guna
kebetulan pagi tu parking full dekat hospital, Mama terpaksa parking jauh dekat Putrajaya Sentral, kena jalan kaki jauh sikit la dgn menolak stroller yang ada baby besar ni, tp Mama think positif anggap je la excercise sambil menolak stroller..hehe..


Tengokla simen n bandage nya pun dh nak terburai, ini pun dh kemas² kan sikit ikatan bandage before masuk jumpa doktor.


Mula² tu risau gak sbbnya bandage di kaki dia tu sampai dah terburai dalam tempoh 11 hari dia mendapat cuti sakit, risau je kaki diax pulih sepenuhnya, tp alhamdullillah Doktor kata kaki budak insyaallah cepat baik, tengok dia jalan dah x sakit n boleh berjalan tu maknanya ok la tu..

dh boleh tanggal dah simen di kaki Zaquan.
tp nampak x kesan luka sbb menggaru x tahan gatal masa kaki berbalut..


Alhamdullillah dah sihat sepenuhnya.
muka happy tp dh boleh jalan pun still dia nak duduk dalam stroller n suruh Mama tolak dia..
adeiii..sabar je la..



Pesanan Buat Abg Zaquan :- beringat² tau lepas ni, ingat kalau mama n papa kata jgn tu..jgn la buat...Mama n Papa tegur n pesan utk kebaikan Abg jgk..

p/s : Tuan tanah seminggu xde di office..keluar g Mengaudit...

N3 Auto Publish

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy² gambar² peribadi di dalam blog ini okey!!!

4 comments:

  1. Alhamdulillah dah sembuh ye abang Zaquan.
    Ingat pesan mummy tak mahu jadi baby besar lagi kena duduk stroller macam tu hihi...

    ReplyDelete
  2. bam bam nye zakwan ... semangat betui .....
    alhamdulillah dah sihat dah

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah dah sembuh .. kranya zaquan dpt mclah yer.. x sekolah masa kaki kena simen hari tu ...

    ReplyDelete
  4. Anak anak memang macam tu kan. Nasihat kita bukan nak dgr. Akhirnya diri sendiri yg susah. Adoi la anak. Apa apa pun alhamdulillah dah sembuh. Lps ni kena dgr cakap mak ayah tau dik

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails