Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Thursday, December 30, 2010

TAHNIAH MALAYSIA! YEAY ESOK CUTI !!


Tahniah diucapkan kepada Pasukan Malaysia kerana berjaya menjadi Juara Piala  Suzuki AFF 2010 menewaskan Indonesia dengan Agregat 4-2.

Memang layan malam semalam tengok bola 3 beranak kat rumah..walaupun sweetmama ni xde la fanatik sangat dengan bola..tp bila tgk pasukan Malaysia beraksi di Final..memang kita pun semangat tengok..lebih2 lagi memang jelas terpancar kesungguhan pemain kita bermain..Syabas K.Rajagopal dan team Harimau Malaya.

Tahniah  Mohd Safee Sali 
Penjaring Gol Terbanyak Piala Suziki AFF 2010..


Yang Pasti penjaga gol Malaysia, Khairul Fahmi Che Mat adalah pemain terbaik Malaysia sbb bermain cemerlang dengan byk menyelamatkan beberapa cubaan bahaya termasuk sepakan penalti walaupun anugerah pemain paling bernilai (MVP) untuk kejohanan kali ini  menjadi milik kapten Indonesia, Firman Utina biarpun dia gagal menyempurnakan sepakan penalti malam tadi. 

Yang pasti Khairul Fahmi terbaik wook..hehehee.

Oh Yeah..Disebabkan kemenangan pertama Pasukan Malaysia..kita suma dapat cuti esok..esok diisytiharkan sebagai Cuti Umum.
Terima kasih Our Prime Minester - Datuk Seri Najib Tun Razak ♥♥♥


7 comments:

  1. kan2....tiba2 namanye femes....aper pun tahniah buat pasukan harimau malaya kita........:)

    ReplyDelete
  2. eija

    syoknya esok cuti....
    nak tau siapa gf fahmi..jomm

    ReplyDelete
  3. @Hezesuze: yup..okey la sbb cuti tahun baru jatuh ari Sabtu..ni dpt pulak cuti umum hari jumaat sbb M'sia menang..mmg dinanti2..hehe

    @MummyEcha: btol2..paper hari ni pun mention khairul fahmi dh glamer especially kat FB n Twitter..papehal..yg penting..Malaysia Menang ..:)

    ReplyDelete
  4. heppy holiday
    jom bce tentang Tunang Ms hehe

    ReplyDelete
  5. me tak tahu pon cuti jumaat tue.. nasib baik ada bloggers yang update kan.. sebab pas bola,me n Dania tido..

    ReplyDelete
  6. @Cute MuM: kami pun x tau gak sbnrnya..w/pun lepas bola tu kami lepak impian..tp x tgk pun berita..tau2 pagi esoknya dh kecoh dpt SMS hari Jumaat cuti..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails