Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Friday, December 17, 2010

Voucher 50% Utk Tiket Peter Pan The Musical Dari Sis Ezna

Salam Sume,

Voucher yang ditunggu2 dh dapat..sweetmama terima daripada Sis Ezna ~My Small World~ sbb sweetmama antara 3 orang yang terawal komen kat Blog Sis Ezna.. masa Sis Ezna offer siapa cepat dia dapat DKT SINI..hehee..

Thanks Sis Ezna..Akceli Sis Ezna dh pos awal guna Pos Berdaftar seperti yang dinyatakan..DISINI..tp iye la sweetmama ingatkan Sis Ezna akan guna Pos Biasa jerk..so sweetmama pun bagi la alamat rumah sweetmama..so dh tentu2 la posmen dtg time opis hour kan..mmg xde org la kat umah..yg kami dpt cuma sila amik Pos Berdaftar anda di Pejabat Pos..hik3..so semalam baru Papa Zaquan g amik Pos Perdaftar tu di Pejabat Pos..

ini la Voucher nye..
 Voucher ni boleh tebus 50% untuk 4 tiket..

Harga Tiket :-
VIP Ticket - RM160 dewasa, RM120 kanak2

Red Zone - RM140 dewasa, RM100 kanak2

Blue Zone - RM100 dewasa, RM80 kanak2

Yellow Zone - RM60 dewasa, RM40 kanak2

Tarikh pada : 26 Nov 2010 - 2 Jan 2011

Mengikut Info Sis Ezna DKT SINI 
nnti bila nak beli tiket n redeem voucher ni..beli jerk tiket yang paling murah iaituYellow Zone-  RM60.00 untuk dewasa dan RM40.00 untuk kanak2 sebabnye nnti dia akan tetap upgrade tempat duduk kita. Insyaallah.


Untuk Info lanjut : layari la http://www.sunwaylagoon.com/PeterPan.asp

okey..nnti sweetmama akan pegi bawa zaquan tgk Peter Pan The Musical ni..sbbnye sweetmama sendiri tak pernah g tgk pementasan musical mcm ni..zaquan ape ntah lagi..msti zaquan seronok punyer..dia mmg suka bab2 music ni..:)

Tengokla blom pegi lagi..dia dh excited..sporting pulak tu kali ni bila sweetmama suruh dia posing ngan voucher tu..hehee..

♥♥♥ Million Thanks To Sis Ezna ♥♥♥
Jom Terjah Blog My Small World

6 comments:

  1. @Hezesuze: TQ..TQ..Akak..

    @putri khadirah:hehe.TQ..

    @Ummi Dania Yasmine: thanks sis Ezna :))

    ReplyDelete
  2. congrats yer :) have fun

    me dropping by sbb nak ucap tq for being one of my blog top commentators

    ReplyDelete
  3. @Mama Zharfan :tq..mama zharfan..

    ohh..me mmg antara pembaca tegar blog mama zharfan..suka baca kisah mama zharfan kat UK..thanks sudi jgk singgah blog eija ni :))

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails