Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, December 22, 2010

Hadiah Contest Teka Kereta Dah Sampai!

Posto..Posto..eh ade Posmen antar Pos Laju ari Sabtu..hehee..itu la yg my fil bgtau masa kami sama2 lepak minum pagi kat Mamak..my fil inform yg masa dia dh kuar umah..dh jalan pun..selisih ngan Posmen..n nmpk Posmen tu berhenti kat umah..So apalagi my Fil siap patah balik ..iye la nnti kang dpt surat cinta..Sila amik Pos Laju anda di Pejabat Pos Laju pulak...sekali tgk ade Pos Laju atas nama Eija Zaquan daa..hehe..sbb kebetulan mmg dh keluar..so letak jerk la Pos Laju tu dalam kereta..at lastnye jupe pulak kami yg sememangnya cuti sabtu ahad kompom srpn kat mamak..ahhahaa..

adeii..terpanjang pulak intro..

okey jom kita tgk hadiah yg dh diterima..
Budak kecik ni mesti nak interprame n pose dulu
Dia jgk yg sibuk nak buka kotak..x sabar nak tgk ape yg ade dlm kotak tu

Oh..ini dia bekas air brand tupperware..kaler kuning..Suka Sangat :)

Alhamdullillah..penganjur contest ni..f@ryz@ dah selamat bersalin kan 2nd baby pada 18 December 2010. Kebetulan sama tarikh dengan hadiah ni sampai di tangan sweetmama. Akceli sweetmama pun baru terperasan n3 yg f@ryz@ dah selamat bersalin bila bw kat blog Huda-Purple Light. Tahniah ye f@ryz@ diatas kelahiran baby yang ditunggu2..kalo x silap dh overdue...tp alhamdullillah..selamat sumenya n terima kasih diatas hadiah ni..sweetmama suka..:))

7 comments:

  1. best nyer dapat hadiah...
    mesti zaquan nak guna botol air tue...

    ReplyDelete
  2. hehe..tapi x bole bg zaquan bw g scholl brand tupperware..utk bdk kecik guna tipuware jerk..kalo hilang..x ralat..hik3..

    ReplyDelete
  3. tahniah ye..
    rajin join kontest..

    ReplyDelete
  4. bestnya..dpt barangan tupperware lagi...

    ReplyDelete
  5. @diana: tq..xde la rajin sgt..ikut mood jgk..alhamdullillah..sesakali joint pun ade rezeki kita disitu :))

    @e_da : hehe..itu la hadiahnya best..:)

    ReplyDelete
  6. salam.. tq for ur entry.. pembetulan sy bersalin 17hb. heheh tq..

    ReplyDelete
  7. @Faryza: sama2, oppss...sorry..salah info ye..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails