Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Thursday, January 2, 2014

Welcome 2014!

As Salam,

sumber :mr. google

Masih belum terlewat nak ucapkan Selamat Tahun Baru buat semua kawan² blogger Mama.., Moga tahun ini segalanya lebih baik dari tahun sebelumnya. Setiap tahun pun pasti akan ada harapan untuk sentiasa lebih baik dr tahun sebelumnya kan..dan selalu je forward azam dan harapan yg selalu x tercapai ke tahun akan dtg, mcm mama ni..antaranya ialah misi menguruskan badan..:p..bila mau berjaya ni..huhu. Kalau google imej utk thn 2014 nampaknya tahun ni digambarkan dgn penuh kalerfull..moga tahun ni juga kehidupan kami dipenuhi dgn warna warni yg ceria dan happy moment..hopefully..:). Tidak lupa juga dipanjatkan doa moga Mama dapat menjadi Anak, Isteri, Ibu, Kakak, Staff, Teman dan Sahabat yg baik buat mereka² yg berada disekeliling yg sentiasa Mama Sayang..♥. 

Ermm..jika diimbas tahun 2013 byk jgk pahit manis yg ditempuhi, tp xmo la kenang yg pahit² lagi.., selagi boleh tempuh, tempuhi je la dgn bykkan bersabar dan terus kan melangkah ke hadapan..chewahh..kadang² kita ni ckp senang, org yg menanggungnya je paham. Ape pun harapan Mama moga tahun 2014 ni diberikan kesihatan yang baik buat diri dan keluarga, dilimpahi rezeki yang luas dan dilimpahi rahmat kebahagian buat kami sekeluarga.

Happy Moment 2013
  • Anak2 mula bersekolah (tadika n taska) dgn jayanya.., pandai bawa diri n x nangis2..
  • Yeay..Mama dah semakin berani untuk memandu kereta
  • Dapat belajar swimming..yeay jgk..boleh berenang sikit² drpd zero..
  • Happy holidays 2013:-
    1. Ho Chi Minh, Vietnam - 7 - 8 Jan 2013
    2. Morib Gold Cost - 20 - 21 Jan 2013
    3. Port Dickson - 27 -30 Jan 2013
    4. Bidor - P.Pangkor - 13 - 16 April 2013
    5. Pulau Langkawi - 9 - 12 Jun 2013
    6. Port Dickson - 13 -14 Julai 2013
    7. Jakarta - Bandung, Indonesia - 22 - 27 Ogos 2013
    8. Genting Highland - 6 - 8 Sept. 2013
    9. Johor - Melaka - 14 - 17 Sept 2013
Moga mood blogging sy kembali.., kalau dilihat pada jumlah n3 pd thn 2013 ni, nampknya makin menurun jumlah n3 sepanjang 4 tahun berjinak2 dgn dunia blog..

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy² gambar² peribadi di dalam blog ini okey!!!

10 comments:

  1. Replies
    1. terima kasih Nad, slmt tahun baru jgk buat Nad & Family :)

      Delete
  2. semoga tahun 2014 lebih membawa kejayaan utk k.eija ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin.
      Terima kasih Eima..:)
      Sama juga buat eima n family ye..moga 2014 lebih baik dr tahun sblmnya.

      Delete
  3. Replies
    1. terima kasih, slmt tahun baru jgk buat anda..:)

      Delete
  4. Ok juga Eija hero-hero ke sekolah tak menangis. Adik Ziqry pun boleh tahan juga tak padan manja.
    Selamat tahun baru dari kakak:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih k.zakie, slmt tahun baru jgk buat kakak..:)
      alhamdullillah hero2 eija jenis suka pergi sekolah

      Delete
  5. tang holiday tu kemain bnykknya.. luar negara pulak tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana ada byk yana, g luar negara pun 2 kali je setahun, sekali dgn kawan2, sekali dgn family mertua..ape pun tetap bersyukur dan alhamdullillah diberi kesempatan utk menikmati holiday bersama keluarga dan kawan2.

      Delete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails