Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Thursday, July 11, 2013

33 Tahun

As Salam,


Dikesempatan ini nak ucapkan terima kasih pd keluarga & kawan² yg wish di FB & Wassup,  ucapan dan doa kalian amatlah Mama hargai..Luv uolsss ♥

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

22 comments:

  1. selamat hari lahir eija.. sebaya kita.. cuma sy buln 4.. apapun didoakan agar sihat dan murah rezki hendaknya.. aminnn

    ReplyDelete
  2. Salam ramadhan&selamat berpuasa ye..
    heppy besday..thn dpn m3h masuk la angka 33 tu..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq, salam ramadhan & selamat berpuasa jgk buat m3h
      owh ye ke beza setahun la kita ye..

      Delete
  3. SELAMAT HARI LAHIR KU UCAPKAN
    MOGA DIRIMU SENTIASA GEMBIRA
    SELAMAT HARI LAHIR UNTUKMU
    KU DOAKAN KEBAHAGIAANMU..

    hepi besday eija...panjang umur,murah rezeki dan gembira selalu di samping yang tersayang.. Amin!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin Ya Rabbal Alamin..

      terima kasih k.norr, eija ni lg tua tp dh terbiasa plk panggil k.norr

      Delete
  4. selamat hari lahir kak eija ...
    semoga dipanjangkan umur, di beri kesihatan yg baik ... boleh tambabh baby lg hihihihihi ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Yana
      amin..
      baby...itulah kalau boleh nak tambah before 35..hehe

      Delete
  5. hepi besday k.eija .. ni cele8 kat mana ni ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq eima,
      celebrate kat pizza hut je..
      baru hari tu eima tegur asik makan kek je kan..

      Delete
  6. Kakak belum wish lagi eija.
    Happy birthday moga terus dilimpahi kebahagiaan berpanjangan
    Iftar nanti bolehlah order sedap-sedap dari en abe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin..terima kasih kakzakie..
      kami berbuka + celeb di pizza hut :)

      Delete
  7. salam ramadhan..selamat hari lahir mama...walaupon terlambat sehari..smoga panjang umur mama dan murah rzeeki bersama keluarga tersayang ye.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin..terima kasih

      salam ramadhan jgk buat awk ye..

      Delete
  8. As'salam eija..
    slmt hari lahir ygke 33..saly doakn eija dipnjangkn umur dan dimurahi rezeki.. smoga sntiasa dlm lindunganNya..amin
    salam ramadhan buat eija sekeluarga..

    ReplyDelete
    Replies
    1. as salam mama_saly,

      amin..terima kasih..:))
      salam ramadhan jgk buat mama_saly sekeluarga

      Delete
  9. harap2 belum terlambat izan nak ucapkan selamat hari lahir buat eija. semoga eija terus dipanjangkan umur, dimurahkan rezki dan diberikan kebahagiaan yg berpanjang bersama insan2 tersayang~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aminn..
      terima kasih Izan..
      x kisah cepat ataupun lambat sgt2 hargainya..semua ucapan dan doa drpd kawan2 semua :))

      Delete
  10. happy belated birthday kakEija. ingat tapi tak sempat nak wish.
    semoga kakEija sentiasa diberikan kesihatan yg baik utk menjalani ibadah harian.
    wish u all the best kakEija.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sgt memahaminya...
      terima kasih Cha..
      amin w/pun ikutkan sepanjang 8 hari kita berpuasa bdn x berasa sihat batuk n selsema x hilang2 lagi ni tp alhamdullillah masih lg dpt menjalani ibadah puasa seperti biasa..

      Delete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails