Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, July 29, 2013

FM, Kad Raya & Bday Card From My Lovely Blogger Friend Cha

As Salam,

Sangat happy bila dapat 3 barang ni daripada kawan blogger, my lovely blogger friend Cha yg mmg x pernah lupa nak kirimkan Kad Raya dan jgk Bday Card..3 tahun berturut² tau Mama terima Kad Raya dan Bday Card dari Cha ni..terharu rasanya dpt kawan yg x pernah lupakan kita ni. TQVM Dear, sgt² hargainya. Tahun ni bertambah dapat gift FM pulak, bertambah lg la happy sbb dapat tambah koleksi FM yg sedia ada..:))

Cha ni punye hobi berquilling n hasilnya sgt cantik, bermula dgn hobi n now dia menerima tempahan sekiranya ada yg berminat..boleh la jenguk² blog SihijauCantik & Oren Cantik ni ye..

Cha..kata² di bday card tu sgt kena dgn k.eija la, sbb k.eija mmg dah laluinya..Thanks sekali lg nye cha...Moga ikatan ukhwah yg terjalin akan terus kekal bersemi..Lebiu...♥♥♥

p/s: N3 auto publish..hari ni Mama amik cuti rehat n now sedang bershopping kot..hehe..

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

8 comments:

  1. sama-sama kakEija. buat segan je entry kakEija ni. hiks. terima kasih juga sebab sudi kawan dgn kita. syg kakEija.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ..^_^..
      ala n3 simple ikhlas dari k.eija sbg tanda terima kasih.
      mestilah sentiasa sudi berkawan dgn cha tau ♥♥♥

      Delete
  2. ch@ mmg hebat sempat tu nk quilling dlm dok sebuk ngan 3 askar tu kan ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup betul tu, itu la org kata kalau dh hobi tu ape pun boleh tempuh n handle.. :)

      Delete
  3. memang cantiklah kad n fm cha buat nih..utg tuan punye bdn dpt hadiah

    ReplyDelete
  4. so sweet ... susahkan nak dapat kawan mcm ni .. terasa dihargai sgt...

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails