Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, July 29, 2013

FM, Kad Raya & Bday Card From My Lovely Blogger Friend Cha

As Salam,

Sangat happy bila dapat 3 barang ni daripada kawan blogger, my lovely blogger friend Cha yg mmg x pernah lupa nak kirimkan Kad Raya dan jgk Bday Card..3 tahun berturut² tau Mama terima Kad Raya dan Bday Card dari Cha ni..terharu rasanya dpt kawan yg x pernah lupakan kita ni. TQVM Dear, sgt² hargainya. Tahun ni bertambah dapat gift FM pulak, bertambah lg la happy sbb dapat tambah koleksi FM yg sedia ada..:))

Cha ni punye hobi berquilling n hasilnya sgt cantik, bermula dgn hobi n now dia menerima tempahan sekiranya ada yg berminat..boleh la jenguk² blog SihijauCantik & Oren Cantik ni ye..

Cha..kata² di bday card tu sgt kena dgn k.eija la, sbb k.eija mmg dah laluinya..Thanks sekali lg nye cha...Moga ikatan ukhwah yg terjalin akan terus kekal bersemi..Lebiu...♥♥♥

p/s: N3 auto publish..hari ni Mama amik cuti rehat n now sedang bershopping kot..hehe..

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

8 comments:

  1. sama-sama kakEija. buat segan je entry kakEija ni. hiks. terima kasih juga sebab sudi kawan dgn kita. syg kakEija.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ..^_^..
      ala n3 simple ikhlas dari k.eija sbg tanda terima kasih.
      mestilah sentiasa sudi berkawan dgn cha tau ♥♥♥

      Delete
  2. ch@ mmg hebat sempat tu nk quilling dlm dok sebuk ngan 3 askar tu kan ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup betul tu, itu la org kata kalau dh hobi tu ape pun boleh tempuh n handle.. :)

      Delete
  3. memang cantiklah kad n fm cha buat nih..utg tuan punye bdn dpt hadiah

    ReplyDelete
  4. so sweet ... susahkan nak dapat kawan mcm ni .. terasa dihargai sgt...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu yana, mmg terasa dihargai :)

      Delete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails