Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, June 20, 2012

WW| Sudah Jadi Ahli Tupperware|Siapa Mau Beli Tupperware Dgn Sweetmama, Sweetmama bg harga baik punye!

As Salam,


Worless Wednesday - Tajuk nye yg panjang..heheh, Tajuk menggambarkan cerita ye..


p/s- nak citer panjang2, tp bz la ..huk2.., full story nnti ler..dh jd ahli, kena la promote..ye x?

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

11 comments:

  1. Dah dekat Raya ni mesti ramai yg nak beli Eija..

    ReplyDelete
  2. klu ade milk dispenser yg boleh beli tanpa set bgtau ek .. nk la 1

    ReplyDelete
  3. INSAYALLAH NANTI ADA PROMASI BOLEH BELI NIE...

    ReplyDelete
  4. yeay! huda pun dealer :) tp dh lama x aktif :)

    ReplyDelete
  5. @Kak Zakie: eija baru jerk nak mula menjual kak, mulanya beli sbb utk kegunaan diri sndiri jerk, tp kebetulan dh ada blog ni kan, apa salahnye gunakan blog sebagai medium untuk promosi & tambahkan pendapatan kan..:)

    @eima: Ada jerk eima, kalau betul ko nak, aku bg diskaun 15%, kebetulan ada kawan sorang tu pun cuma nak bekas letak susu jerk, so boleh la bg kat ko kalau ko nak milk despenser tu, milk despenser yg ko maksudkan ni formula milk despenser kan..

    @cik Jue aka Ibu Farisyah: hehe..terima kasih Cik Jue..boleh2 kalau beli ngan eija, eija bg harga baik pnyer..:))

    @Huda: oh ye ke, eija pula baru nak mula..jom2 aktifkan balik..:)

    ReplyDelete
  6. aku selalu beli dgn org , tp penah jd ahli but x rancak ... lg rancak beli atas org bley gitu wakakakakka.. sabo je lew..

    ReplyDelete
  7. @AzuraFazil DIN: aku beli dgn org jugak Zura, dah jd ahli pun still beli ngan dia juga x g stokis pun sbb org tu akunye upline n satu opis.., dia yg galakkan aku try gerak sndiri pulak..

    ReplyDelete
  8. produk tupperware terbukti berkualiti...:)

    ReplyDelete
  9. email harga boleh ... sekali ngan postage .... izmaliza@moe.gov.my

    ReplyDelete
  10. yeayyy..nnt boleh beli dgn eija..
    jauh sungguh nak belikan..:p

    ReplyDelete
  11. bolehlah beli dgn eija, tp bg diskaun tau ... hihihihihi

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails