Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, September 29, 2010

Hadiah Saguhati "Mama Zakwan Buat Contest" Dah Diterima

Hoooohooo..Hadiah saguhati yg Zaquan menang untuk contest "Mama Zakwan Buat Contest" sudah pun kami terima. Akceli hari Jumaat minggu lepas lg sudah diterima...dh slmt sampai kat umah my mil..sweetmama guna alamt umah my mil..sbb kalo guna alamat umah sndiri xde sape pun kat umah nak terima pos laju..huhu..

Hadiahnya lambat publish sbb ari jumaat petang tu sweetmama bz tolong my mil wat keje utk open house my mil esoknya pada 25 Sept 2010(sabtu)...sampai terlupa nak bw balik bungkusan hadiah..Hari sabtu pun sweetmama terlupa nak bw balik...tau2 hari Isnin sweetmama nak ambil bungkusan..my mil bgtau dh selamat dh zaquan buka n main..tp br semalam sempat sweetmama snap pic hadiah n suruh zaquan posing ngna hadiah dia..

Ini Hadiah Saguhati Zaquan ..yg diterima daripada Mama Zakwan
Tenkiu Mama Zakwan. Zaquan suka...
Hadiah..tabung cute..kaler ijau..menambahkan lg minat zaquan utk menabung
 Ini la gaya Zaquan bila sweetmama bgtau dia cepat..posing ngan hadiah tabung...
yg bestnye smlm dia sporting pulak nak bergambar..bkn main senyum lg dia.. ^_^.
(sila abaikan hingus zaquan yg meleleh tu ye..cian anak mama x berape sihat..batuk n selsema)

Excited jerk dia nak bergmbr n masukkan duit dlm tabung..semalam zaquan dpt tabungan yg pertama..dia dpt pau duit syiling atok dia...., atok pun mmg pesan suruh masuk dlm tabung ...huk3..

4 comments:

  1. wah sameler ngan weols...selamat terima tabung itu...tpi weols punya kaler biru lagik....

    terkilan xdpt nk snap picta tabung sbbnye Zaquan dpt jek tabung tu trus isi duit pastu simpan dalam almari baju dia....huhu

    ReplyDelete
  2. hehehe..lawak la zaquan uols ye..msti byk duit tu yg terus simpan n sorok dlm almari baju dia tu..

    ReplyDelete
  3. excitednyer zaquan... cantik gambar tue... leh masuk contest...

    ReplyDelete
  4. hehe..tenkiu cute mum.., cute mum pun msti pham perangai excited zaquan tu..kadang2 over..hik3..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails