Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Friday, October 1, 2010

OPEN HOUSE SANE SINI

Salam 22 Syawal

Alhamdullillah..pg td ade majlis bacaan Yassin & tahlil ringkas kat opis sweetmama ni n tenkiu kpd yg sponser mknan nasi lemak  daun pisang+ kuih...siap ade teh tarik..kenyang sungguh perut sweetmama..sbb 2 bungkus sweetmama bedal nasi lemak pg ni..huhu...moga bertambah melimpah rezeki mereka yg sponser mkanan hari ni..

Back to the main topic..Open House sane sini....minggu ni penuh betul undangan ke rumah terbuka kwn2..yg menjemput melalui fb, sms, email n ade tu siap ngan kad undangan.

even tgh ni mkn free lg..opismate wat open house..umah dia dkt desa pinggiran putra jerk..waktu tgh ni kan panjang..so kol 12.30 dh leh g beraye..sweetmama mcm biasa arr..tumpang kwn g la ye..hehehe..

Esok punye undangan ade 5 buah rumah. 5 buah ni open house kwn sweetmama tak termasuk kwn papa zaquan..dia pun br nak check ade ke tak undangan dia..

1. Taman Alam Jaya - 12.00tgh - 5.00 ptg
2. Taman Sri Nanding, H.Langat - 2.30 ptg - 10.30 mlm
3. Taman Aman Perdana, Klang - 1.00 tgh - 8.00 mlm
4. Presint 14, Putrajaya  - 5.00 - 8.00mlm
5. Shah Alam - 3.00 - 7.00 mlm

yg pasti msti tak dapat nak g beraye ke sume rumah..lebih2 lagi sweetmama kena ikut time my driver..en asben la..dia dh warning jgn smpai mlm..sbb mlm time dia nak layan tv..layan bola la tu..Sorry ye kwn2 if sweetmama x dpt nak mghadirkan diri ke majlis open house korang...

Hari Ahad pun ade undangan open house jgk..tp sweetmama maybe joint my family ke shah alam untuk majlis merisik for my younger brother.., tp insyaallah kalo sempat kami singgah la open house my opismate kat semenyih ..dia wat kol 2-7 mlm..rasanye majlis risik tu lepas zohor..

Minggu lepas kami g open house 3 buah rumah pun dh rasa senak perut..ini kalo g 5 buah rumah mau pecah perut..huhu..sbbnya sweetmama mmg x bleh tgk mknan..msti nak jgk mkn..huahauaaa....camne nak kurus ni....

6 comments:

  1. wahhh umah ku dlm senarai ye... hrp2 ler ko dpt dtg ..

    ReplyDelete
  2. bestnya eija...

    banyak dapat undangan...ayu tak beraya pun..hanya pi kampung ngan umah cik mat jer

    ReplyDelete
  3. taman aman perdana klang tu dah dekat2 ngan rumah weols tu...ngeh ngeh ngeh

    ReplyDelete
  4. @fazilzura : alhamdulillah..smpai gak aku umah ko..1st house lg tu aku g..

    @Siti Ruhayu Ab Rahman : hehe ayu, byk..smpai x sempat nak g sume..ok la tu ayu dpt gak g umah CMG..srnok tgk ayu dpt beraye ngan geng2 blogger otai..

    @Hezesuze : ohh iye ke..tp dlm 5 buah rumah..2 rumah me x dpt nak g..klang ngan shah alam la..Shah alam tu sbnrnya nak g umah blogger Momma Mia..tp nmpknye x kesampaian jgk nak jupe Momma Mia...huhu

    ReplyDelete
  5. welcome zura..sedap bihun tomyam ari tu..^_^

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails