Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Friday, October 15, 2010

Bantuan Kewangan RM500 Untuk Kakitangan Awam

Wah sempat lagi sebelum balik nak up-date jgk..lagi berita gembira ttg budget 2011...kalo nak tau full berita tttg budget 2011 kena la tgk berita mlm ni ye..

me up-date berita yg ade kena mengena dgn me jerk la ye..hak3..

kalo td berita gembira untuk ibu2 yg mengandung..biasala bila nak akhir2 budget br la diumumkan ttg bonus..tp bonus yang ditunggu2 xde la..yang ade adalah bantuan kewangan RM500 kesinambungan dr RM500 dapat untuk belanja raye ari tu ...untuk Gred 54 ke bawah..

knape x dpt bonus 2 bulan gaji ek..sweetmama dh berangan dh kalo la dpt bonus 2 bulan gaji..bole beli my dream..DSLR..ini nak gantikan digital camera sweetmama yg rosak pagi syawal ari tu pun x lepas...tp sweetmama bersyukur jugak ..ade gak bantuan drpd xde..at least ade extra money untuk bulan dec nnti..hehehe..

5 comments:

  1. wah.. bestnyer... jeles sungguh...

    ReplyDelete
  2. wah.. bestnyer... jeles sungguh...

    ReplyDelete
  3. ala jgn la jeles2..xdpt byk pun...tp alhamdullillah..ade la jgk..

    ReplyDelete
  4. ok latuh uols dari xdpat ape2 kan...
    ayah weols lagi suke dia..sebab ketua kg JKKKP ada kenaikan uols...dari RM450 ke RM800 huhu

    ReplyDelete
  5. @Hezesuze : heheh..btol2 ..syukur jgk dpt drpd x dapat..

    wah srnoknye ayah uols..kira naik nak dekat 2 kali gnda jgk ye..ohh anak ketua kg la ni ye..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails