Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, October 4, 2010

TOPSYTURVYMUM FIRST LUCKY DRAW !













*STICKYPOST*
Entry baru sila scroll ke bawah

TOPSYTURVYMUM FIRST LUCKY DRAW!


INI HADIAHNYERR..

TENG TENG TENG!

Click on above image to view full picture


16 Pc Dinner Set

Product Information

4 Dinner Plates, 4 Bread & Butter Plates, 4 Soup / Cereal Bowls, 4 Stoneware Mugs

Additional Information

Item Code
1065856
Weight
4,275g
Category
Dinnerware
Pattern
Geometric


Product Descri

ption

Corelle Dinnerware range is break, chip, scratch and stain resistant. Its made from a unique material called Vitrelle which compresses two layers of different glass compositions, so it's incredibly tough. It's microwave. Dishwasher and oven safe.


Syarat-syarat penyertaan:

1. Anda adalah seorang blogger. (InshaAllah lain kali aku buat lucky draw utk blogger dan reader pulak ye)

2. Beralamat/mempunyai alamat di Malaysia.(Bermakna yang berada di luar negara juga boleh menyertai kalau ada alamat di Malaysia.) 

3. Penyertaan mesti dibuat di dalam bentuk entry secara STICKY POST di blog anda. Caranya, copy je la entry ni.(1 profile cuma layak masuk satu penyertaan sahaja.)

4. Setelah siap buat entry, sila hantar link penyertaan anda di ruangan komen entry ini. (Nanti aku masukkan link blog anda kat entry ni)

5. Tarikh tutupnya adalah bila-bila masa sahaja dalam minggu ni(Sebelum Isnin depan 04/10/2010). Aku akan buat entry kalau dah tutup. Bila dah tutup, maka boleh hilangkan sticky post tu.

6. Pemenang akan dipilih DI SINI.
TUAH AYAM NAMPAK DI KAKI
TUAH ANDA SIAPA YANG TAHU

Jom Joint ... KLIK SINI




6 comments:

  1. @HoneyVsBee : Tenkiu.. :)

    @Lelord : Tenkiu..Good Luck To U To..kalo bertuah..best ni hadiahnye..hik3..

    ReplyDelete
  2. good luck sewwt mama...tp nak tanya camne nak buat sticky post?

    ReplyDelete
  3. Tenkiu diana

    nak wat sticky post senang jerk..
    1. wat n3 seperti biasa pastu publish
    2. lepas tu edit blk n3 yg dh publish
    dkt ruangan compose n3 tu nnti klick kat bwh sblh kiri -'Post Option'
    3. so bila klik post optian tu..lihat kat sblh kanan ade post date n time..tukar jerk tarikh yg kita nak wat sticky modekan dia.

    hopefully diana dpt phm..almkalumla kadang2 kita tau tp nak explain susah..hehee..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails