Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Friday, October 8, 2010

Pic Pasport ZaQuaN

Salam 29 Syawal,

Hari ni hari terakhir syawal..sekejap betol rasanye masa berlalu.., Back to main story..akceli sweetmama nak tunjuk pic pasport zaquan..hehee..Chomel tak..


nmpak dh besar la anak mama ni..mmg dh besar pun..zaquan dh 2 tahun 4 bulan..pic pasport zaquan ni diambil pada 7.10.2010..semalam..dia ikut my family in-law g wat posport..kami belom wat lagi..next week..baru bleh cuti g wat pasport...

sbnrnya kalo x g wat pasport pun..mmg sweetmama nak amik pic ukuran pasport utk zaquan..masa zaquan umur setahun..sweetmama x sempat nak amik..ni kira pic pasport umur 2 thn...lepas ni sweetmama akan amik pic ukuran pasport dia setiap kali selepas b'day dia..sbb selalunya pic pasport ni lagi nmpk perubahan dia dr setahun ke setahun..kalo amik pic yg selalu kita amik tu mcm2 gaya..hehehe

So semalam sweetmama balik nak amik zaquan, my mil pun ngadu la tentang perangai zaquan yg semakin notty ni..pening kepala my mil nak jaga dia skrg.., semalam dia melalak nak amik pic jgk bila dia tgk sepupu dia Dania Alisha amik gambar..tu yg wat hati dia bergelora gak amik gmbar..huk2..nak tak nak..diorg pun bg jgk la zaquan amik gmbr sama..

huh..mcm2 peel betol la my son ni..to my son zaquan..lain kali jgn nakal2 tau.. cian kat nenek..nnti nenek xnak jaga zaquan lg..payah tu..mama n papa yg pening kepala nak antar zaquan kat taska pulak..papehal luv u bebe...

hahaha.. yg kelakar nye tu..my sil bgtau..bila photographer tu nak amik gmbr zaquan n suruh dia senyum..mula la zaquan wat aksi posing dia..senyum smbil melentok2 kan badan dia tu..kena la bgtau x payah senyum..baru la dpt gmbr dia ni..tu yg nampak ala2 serius jerk muka anak mama ni..


4 comments:

  1. Comey2 kecik2 da buat passport,nk g wonde mane kak?

    ReplyDelete
  2. hehe..tenkiu..:)

    nak g holiday Padang, Indonesia lg 12 hari..hehe.

    ReplyDelete
  3. zaquan macam dah umur 5 tahun je. hehehe

    ReplyDelete
  4. itu la pasalnye..dh nmpk metured la..anak teruna la katakan..hik3..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails