Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, October 4, 2010

~Mari Joint Contest PnStoberi!

Sweetmama joint contest anjuran PnStoberi
(Sticky Mode sampai 4 Oktober 2010... Scroll Down untuk N3 Terbaru..)

Ini pic yang sweetmama pertaruhkan:

Pic Hari Raya Aidilfitri Thn 2008 ..Sedondon COKLAT
Ini tahun pertama kami beraya bertiga..so mmg excited nak pakai sedondon..walaupun masa ni my son zaquan br berumur 4 bulan..me tetap excited nak tempah baju melayu dia sedondon ngan papa zaquan..

Yang Ini pulak Pic Hari Raya Aidilfitri  Tahun ini..Tahun 2010/ Syawal 1431H.
Pic 1 syawal 1431H.
Tahun ni kami sedondon PINK PURPLE..dan baju sedondon ni jgk akan kami pakai pada majlis persandingan adik sweetmama pada bulan November thn ni..

Dan juga if sweetmama berhari raya 1 syawal  di umah my mom..msti sedondon wif my sibling..see..mereka pun 1 syawal tahun ni pakai PINK PURPLE..

Jom Joint..KLIK SINI
Due Date : 04 Oktober 2010

11 comments:

  1. cantiknyer... nie yg jeles nie...
    huhuhu...
    Gud Luck..

    ReplyDelete
  2. alamak!! besh lak contest nie rasa nk join..hehe

    gud luck uols!!

    ReplyDelete
  3. Cute MuM : cute mum lg cantik sedondon ngan doter..anyway..tenkiu..

    Hezesuze: hehe..tenkiu...joint jgn x joint..sesuai sgt uols letak gmbr yg uols letak kat header blog tu..

    ReplyDelete
  4. Salam,
    Jenguk sini nak amik gmbr sedondongg... huhu..
    thanks eh sudi join dan sudi follow :))
    Gmbr sedia utk dinilai.

    Hezesuze :
    Sila lah join memeriahkan contest tu. Hihi

    ReplyDelete
  5. Eh eija mcm mana nk buat sticky mode?

    ReplyDelete
  6. Comeynyer. .jelez2x. .sbb sejak anak dah 3 org kecik2 ni dah memang tak sempat nk begambar sekeluarga. .huhu. .

    ReplyDelete
  7. @PnStoberi :welcome pnstoberi..hopefully ade luck la ye..hehe..

    @honeyvsbee : hehe..jgn arr jeles2..iye ke x sempat..lepas ni kena try sempat kan jgk..hehe..eija ni bkn ape..mmg giler bergmbar..

    nak wat sticky post senang jerk..
    1. wat n3 seperti biasa pastu publish
    2. lepas tu edit blk n3 yg dh publish
    dkt ruangan compose n3 tu nnti klick kat bwh sblh kiri -'Post Option'
    3. so bila klik post optian tu..lihat kat sblh kanan ade post date n time..tukar jerk tarikh yg kita nak wat sticky modekan dia.

    hopefully bee dpt faham..eija pun xpndai sgt nak explain..

    ReplyDelete
  8. Memang tk sempat la, pg2 raya siap kan dowg be3 je,pg smbyang raya terus pg jalan2,takpun kalau ambik gambar,mesti sorang takde. .ayah dgn anak2 takpun ibu dgn anak2 je. .takpe nant dah besar sket boleh la kot. .

    Thanks pasal entry tu, nanti bee cube buat.

    ReplyDelete
  9. hehe..welcome..

    iye la..eija ni br anak sorang..kalo anak dh 3 nnti x tau la camner pulak ..huhu..

    ReplyDelete
  10. sonok nyer nengok gambar sedondon!!!

    baru skali penah sedondon!!!

    ReplyDelete
  11. hehe..zura..kami mmg suka pakai sedondon..igt lagi dulu masa zaman kecik2 pun mmg family suka pakaikan kami baju yg sedondon adik beradik..hehe..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails