Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Thursday, October 28, 2010

Alhamdullillah dah selamat sampai dari Padang

Salam semua..

Alhamdullillah sweetmama n family dh selamat sampai disini dr Padang pada 26 Oktober 2010 (Selasa)  jam 5.20 petang..penerbangan balik kami selamat mendarat di LCCT awal 25 minit dr waktu sepatutnya tiba..Syukur sangat2..sbbnya kami mengalami detik cemas sehari sebelum kami pulang...detik cemas..?nnti sweetmama story kat n3 yg lain..huhu..

tunggu masa untuk check-in
selamat dh check-in - kalo ikut kat boarding pass..time arrivel to LCCT 17.45 tp kami sampai 17.25..Org2 kat dlm flight siap bertepuk tangan bila ketua pramugari maklumkan info ni..huhu
Goodbye minangkabau...zaquan dok tunjuk kapalterbang kita dh sampai...alhamdullillah x delay lagi...dan masuk2 dlm flight jerk..terus jalan..xde berlegar2 pun kat airport..sbb tu smpai awal agaknye..sbb kalo diikutkan info dr ketua penerbangan..cuaca x elok..mmg terasa bergoyang naik fligt kali ni....

Selamat sampai dh di LCCT

W/pun sampai LCCT jam 5.30 ptg..tp my sis sampai kol 6.30 ptg untuk jemput kami..sib baik la zaquan x meragam sangat..xpe la yg penting..selamat pegi dan balik..

p/s : hehee..story holiday sweetmama kali ni terbalik ye..selalunya story day 1 ke last day..tp kali ni story last day dulu ye...huhu..


6 comments:

  1. yelah uols...pelik gak weols baca n3 nie..bila masa lak uols pergi padang?? ujung2 tgok dah balik huhu

    betul tu syukur sumenye selamat kan...

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah selamat tiba dah..bestnye zaquan dah nak kapal terbang..nnt jgn lupa citer pasal holiday ni ek? ;)
    p/s : ada tsunami ek?

    ReplyDelete
  3. dah pun selamat tiba, alhamdulillah. bestnyaaa naik kapal terbang.

    ReplyDelete
  4. bestnya dapat jalan-jalan kat sana .. nanti belikan ole-ole kat saya ye =)

    ReplyDelete
  5. Bestnya jenjalan Padang... Beli apa?

    ReplyDelete
  6. @Hezesuze : adeii..camner akak bole x perasan..seminggu sblm g ..eija asik dok cite nak g padang jerk tau..hik3.., alhamdullillah yg penting selamat pegi & balik kan..

    @Nad/Mama Zakwan : Alhamdullillah selamat sumenya..sib baik masa kami disane x jdk tsunami lagi tp amaran tsunami ade dikelaurkan sehari sebelum kami balik..mmg detik mencemaskan dan pengalaman yang tak boleh dilupakan oleh eija, eija dh pun kongsikan n3nya..hehe

    @Cha : alhamdullillah..kami sume selamat pegi & balik..hehe..mmg best naik kapalterbang w/pun kali ni naik rasa mcm bergoyang jerk..huhu

    @atastasyea :mmg best..alamak xde la ole2 utk anastasyea sbbnye me dh selamat pun smpai..budget pun tak byk..huhu

    @Liza : mmg best..yg seronoknye kalo byk budget byk la bole shopping..eija shopping sikit2 jerk..lepas la utk diri sendiri..huk3..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails