Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Thursday, October 14, 2010

Award Blog Hebat..! Mcm Tak Percaya Jerk..

Salam sume..

pagi ni sweetmama nak settle kan tag award yg diterima..ade 3 award yg perlu diselesaikan..

Award Blog Hebat..diterima daripada Cute MuM


Menurut Cute MuM, sweetmama adalah orang yg memberi inspirasi dia utk berblog...

hehee..iye ke..mcm x percaye jerk..sbbnye blog sweetmama ni pun blog suka2..blog untuk kenangan diri sendiri jerk..sweetmama pun terjebak berblog ni sbb kawan2 opismate yg paksa..tp tu la sekali berblog..mmg terus jatuh cinta untuk terus berblog...w/pun kadang2 mmg mood malas nak up-date tu datang..hik3..

Anyway makacih byk2 ye  Cute MuM sbb jdkkan sweetmama sbg inpirasi untuk berblog.. Blog Cute MuM pun dh semakin maju,  cantik..n tahniah dh byk menang contest..^_^

alamak..sekali terpanjang mukadimah sweetmama..
padahalnye soalan-soalan ini yg penting untuk dijawab :-

1. Namakan Blog Anda Buat Masa Ini
My personal Blog ialah Sweetmama - My Memories 
baru jerk wat satu lagi blog khas utk joint contest montest ni  iaitu Sweetmama ♥ Conway
My Blogshops - Baby Kid Apparel n Homemade Cookies (tp dh bersawang..huk3..)

2. Anda rasa blog anda hebat?
ohh..tidak sama sekali..masih lagi baru..blom setahun pun lagi..blog sweetmama ni mmg khas utk kenangan diri sendiri..tp sekiranya ade yg sudi memfollow n membaca my memories tu dh kira syukur sgt..ada gak yg sudi..terima kasih kpd sume my sweet follower..^_^..

3. Benda ape yg anda sayang?
sume benda yg berharga dan ade nilai sentimentel..hehee.

4. Anda tgk waktu dekat mane?
Jam tangan..kalo terlupe pakai rasa mcm ade yg x kena jerk..

5. Laman Web Sesawang Yang Anda Selalu Jenguk?
FB ngan Blog

6. Letakkan 3 hingga 5 blog yang anda rasa  ' Blog Hebat' ?

1. Blog Mama Zharfan - mmg wajib singgah blog mama zharfan ni..suka tgk family dia yg ceria n cerita mama zharfan kat UK  serta cerita kemenangan dia selalu bertuah..

2. Blog Fazilzura - ini blog my friend- x schoolmate..me x pernah rapat dgn dia pun masa school dulu..tp me rasa me baik ngan dia skrg pun sbb blog..dia pun rajin komen kat blog sweetmama ni..n dia pun dh lama berblog..hehe..

3. Blog Citarasa Rinduan - akceli ayu ni x poly psp..ini pun sama kes mcm my friend fazilzura..masa kat psp dulu sweetmama x kenal pun ayu ni..tp bila add fb n blog ayu ni sweetmama jdk suka friend ngan ayu..lg pun sweetmama suka baca blog ayu sbb ayu ni seorg wanita & ibu yg tabah pada mata sweetmama..iye la suami ayu x berapa sihat...tp ayu kuat semangat n tabah hadapi sumenya..mmg seorg yg berdikari..

4. Blog Momma Mia - suka tgk momma mia punye hasil bf..byk sungguh..

5. Dan semestinya la Blog Cute MuM - sbbnye u kan my adik ipar..hehhee..

dan rasanye sume my bloglist ade lah blog2 hebat n sweetmama suka baca sume..especially blog2 otai tu..sweetmama lebih suka jdk silent reader jerk..hehee

blog2 lain yg sweetmama mesti terjah - Mummy's AngelMama Najlaa,Firahadifa ChaAnn- Hati BerbungaHezesuze, dan sume la..byk sgt..hehee..


13 comments:

  1. heheh...
    TQ... dulu tak pandai pon join contest.. sweetmama lah yang ajar.. hahahah....

    ReplyDelete
  2. that's my name? my NAME? huuuu... terima kasih, banyak lagi tag orang tak buat neh. adehhhh...

    ReplyDelete
  3. eija..

    i luv u
    i luv u
    i luv u...

    wah....memang kita tak kenal kat poli, walaupun ayu yang selalu perhatikan eija...
    maklumlah..eija sangat kecik, molek dan cantik...
    tu yang ayu selalu perhatikan eija dan geng-geng eija

    akhirnya...........
    kita sama-sama best friend di dunia maya..

    PS: tak sangka eija mengkagumi aku, aku biasa sajer...macam wanita biasa,,,
    tq yer eija

    ReplyDelete
  4. dah lama ayu serah award nie kat eija...

    jom terjah..
    http://ruhayurazali.blogspot.com/2010/06/award-dari-kasih-suci-untuk-citarasa.html

    ReplyDelete
  5. Yahuuuuu nama ku adoooooo...

    betui2.. kalau ikut kan kite x bape rapat pun, entah2 x tegur pun time kt skolah kan ... pehtu form 4 daku dh masuk vokey , lg le x penah jmp..
    but not now kan ... sume nye berubah cz of blog... cm jejak kasih le plak

    ReplyDelete
  6. sob sob sob **kesat air mata bertakung huhu

    terharu weols dgr uols suke baca blog weols...siap nyatakan nama sekali...hehe

    hope relationship alam maya nie akan berkekalan ye uols...amin

    ReplyDelete
  7. @ Cute MuM : hehe..tp skrg Cute MuM lg advance..tahniah2..

    @Cha : sama2 cha..eija ni pun kunun nak siapkan sume tag semalam..see 1 jerk br wat..ntah la mood malas melanda..

    @Ayu : sama2 ayu..♥ u 2..hehe..ayu ni wat eija tersenyum2 malu jerk..ala dulu eija kat PSP amik sijil jerk..ayu bdk diploma..maybe sbb tu kot x berape nak kenal..hehehe..alhamdulillah..bila masing dh dewas ni..dh berkeluarga..bole jdk friend kan..dunia maya pun okey pe..hehe

    ohh..dpt award lg..insyaallah nnti eija amik ye..tenkiu..

    @fazilzura : hehee..btol tu dh mcm jejak kasih..ok la tu ..antara kebaikan blog..hehee

    @Hezesuze : alamak akak ni jgn la terharu pulak..mmg suka terjah blog akak..sbb akak pun suka terjah blog sweetmama yg biasa ni..huhu

    @aKuPm : mane ade hebat..haiza blog ko pun aku suka baca..sbbnya ko pun friend aku..

    ReplyDelete
  8. hehe terharu aku...tq dear ;)

    ReplyDelete
  9. @aKuPm : alamak jgn la terharu..welcome dear..:)

    ReplyDelete
  10. tahniah..sweet mama..=)..moga..sntiasa sweet yaa~~

    ReplyDelete
  11. @Mama Zharfan : welcome.., hehee..jgn la terharu..ikhlas..eija mmg suka baca n terjah blog mama zharfan..

    @fatinmj : terima kasih..sbb doakan kan sweetmama agar sntiasa sweet :))..tp blog sweetmama ni masih blom bole dikatakan hebat..blog cikai jerk..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails