Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, October 20, 2010

Rindunya : 4 hari x berblog..

Salam sume..

aduhai..baru 4 hari x dapat nak up-date blog n berblogwalking..dh rindu..hhee..korang rindu x..??? huhu..

mcm biasa la..sabtu & ahad mmg x dpt la nak  up-date skrg ni..laptop dh xde kat rumah..laptop sndiri pun dok terperap kat rumah..rosak ..x repair2 pun lagi..

Isnin n Selasa..sweetmama di sini..

Persidangan Penolong Akauntan Sektor Awam Kali ke-9
di Shah Alam Convention Centre.


petang semalam pun balik sempat la tgk skjp my blog ni..tp tgk jerk la..x sempat nak up-date pape pun..ari ni la pun last day untuk update blog..lepas tu cuti lagi..SEMINGGU . Seminggu la bersawang my blog..kami g Cuti2 Indonesia..kalo sempat..wat auto publish n3..sempatla..kalo tak...sorry la ye kawan2 ..sunyi la blog sweetmama ni..

p/s : akceli sweetmama nak tepek gmbr masa persidangan tp kabel USB camera lupa bw..nnti2 la edit blk n3 ni kan..

3 comments:

  1. laaaa nape tak cakap uols ada persidangan kt shah alam?? kalo idak bleh kita meet up kan...semalam weols gegeh jenjalan kt sacc mall sensorang tau...huhu

    ReplyDelete
  2. wah besh nye cuti2 msia... hhuhuhu

    ReplyDelete
  3. @Hezesuze : ohh iye ke..tp jadual pack..mmg x sempat la nak terjah shopping kompleks w/pun sebelah n depan jerk..lgpun eija naik bas yg disediakan opis..if eija drive kreta sndiri..confirm kita bole jupe2..hehe..xde rezeki la nak jupe kan w/pun mmg dh ade kat shah alam..ade jodoh kita jupe ye..

    @fazilzura : hehe..bkn cuti2 m'sia lg dh..cuti2 indon..hik3..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails