Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Friday, October 8, 2010

Adehhh..Sakit nya Gigi

Pic sumber dr mr. google

Adehhh..sungguh serius ni..sakit betol gigi gusi sweetmama hari ni..
tetiba jerk bleh rasa sakit pulak gigi ni..rasa kebas dh pipi ni..
berdenyut2 pulak tu...
bosannye..kalo dh sakit gigi ni..dia punye tension tahap gaban....
iye la byk sgt urat2 yg berkaitan..bersangkut paut...hope gigiku cepat sembuh..

Nak tido sat la..ade masa 45 minit ni.
.tp sib baik jgk la sakit gigi ari ni x menjejaskan selera makan sweetmama..hak2..
kenyang baru lepas makan nasi kerabu..alhamdullillah..

8 comments:

  1. Boleh ke tido 45 minit? Kalo sy bwu nk berangan toh. .

    ReplyDelete
  2. cabut je mama..
    saye buat gitu je..
    sekarang ni tak de dah masalah sakit gusi..

    ReplyDelete
  3. @ Honeyvsbee : adeii..x dpt nak tido..mata ngantok tp disbbkan gigi sakit..igtkan bole tido tp xdpt nak tido pun..

    @ Diana : aduss..cabut..sweetmama ni ade masalah takut nak jumpa doktor gigi..huk3...

    ReplyDelete
  4. aduyai , kalau sakit gigi , sure bdn pun sakit jgk huhuhuhuhuhuhuhu

    ko nak tumbuh gigi geraham bungsu ke beb ?

    ReplyDelete
  5. itu la pasalnye..huk3..

    bukan sbb nak tumbuh gigi bongsu..tp gigi aku ni mmg dh berlubang..tp sakitnye bleh tetiba dtg ari ni..

    ReplyDelete
  6. makan ice cream.pasti sihat!hehehe

    ReplyDelete
  7. Puan Capa : ni petua mmg best..terus rasa mcm nak mkn ice-cream mc'd..huk3..

    ReplyDelete
  8. huhuu... sebab pembawakn budak kot...

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails