Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Thursday, October 7, 2010

Jamuan Raya Di Penghujung Syawal

Salam 28 Syawal,

Minggu terakhir syawal..byk betul opis2 yg dok wat jamuan hari raya..

jamuan raya opis sweetmama semalam..sedey arr semalam xdapat nak joint jamuan raye kat opis ni..sbbnye kan sweetmama g audit kat KL..iye la..kalo tgk menu yg disediakan ngan hasil decorate nye mmg nmpk cam meriah jerk ....menunya pulak tu mcm2 ade...Antaranya :-
Nasi Dagang (pengarah Sponser)
Nasi Hujan Panas
Lemang, Lontong, Rendang
Roti Jala (order dr my mil...nak gak promote..hik3..)
Puding n Agar2 (menu sponser dr unit kami..tp bkn sweetmama la yg masak..hak3..)

tp makacih kpd my friend yg tolong tapaukan ..xde la kempunan..hik3..

Hari ni pulak rezeki kami team audit dpt joint mkn jamuan raya kat PWTC..iye2 Pengarah KPDNKK tu ajak jgk kami joint jamuan raya dr MyIpo (Perbadanan Harta Intelek Malaysia) kat PWTC.  

hari ni exit meeting awal kol 9.30 pg..pastu kol 10.30 dh abis..kol 11 tu majlis raya MyIpo tu start..dh arr sarapan pagi dijamu ngan nasi lemak..pastu tgh nye jamuan raya..mmg kenyang sungguh..best la jamuan raya kat PWTC td..siap ade artis jemputan untuk memeriahkan suasana..ingatkan ade Dafi td..almaklumla majlis nya dirasmikan oleh Menteri KPDNKK.. Tan Sri Ismail Sabri...hehee..tp xde pun..artisnya kumpulan Sofaz, Roslan Shah ngan Ibnor Riza. tapi kami x tunggu smpai selesai majlis pun.. kol 1.00 tgh terus cabut..driver dh tunggu lama..yg penting perut sgt kenyang..

Kalo diikutkan ari ni jamuan raya kat Kementerian Kewangan..tp sweetmama x g la td..sbbnya dh kenyang mkn kat jamuan raya PWTC..ohh..esok dh last day Syawal..tp ari Sabtu masih lagi ade undangan for open house ..nmpknya minggu ni sesi menambahkan berat badan lagi la..

p/s : sampai2 opis td..terus selesaikan surat nak ke luar negara tu..asik kena kuiri jerk..ermm..kalo ikut kan lg 13 hari jerk lg nak g..mmg dh terlewat dh ni...adehh..kalo x lulus...pegi tetap pegi..huhu..hope x jdk pape la nnti..


4 comments:

  1. wah beshkan dapat makan free....tahun ni weols xdan nk buat opn hse raya sbb sibuk catering opn hse raya org...ngeee

    ReplyDelete
  2. hehheheh lela pun sok ade open house

    ReplyDelete
  3. semakin dah nak abis raya berlumba2 nak buat jamuan kan.. pack betul

    ReplyDelete
  4. @Hezesuze : wah masyuk la kalo camtu...

    @Lelord : itu la..thn ni mmg terasa byknye open house..

    @e_da: yup..mmg pack btol..perut pun dh terasa sendat..huk3..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails