Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, May 20, 2013

Ziqry Turns 2 | Sesi Potong Kek Detik 12 Malam

As Salam,

Sambungan daripada N3 Ziqry Turns 2, lama sungguh nak bersambung N3 nye, seminggu dah berlalu..Mama dia lately ni bz..huhu. Staright to the point, Masa untuk potong bday kek yang Mama dah buat (abaikan dekonye yg x cantik langsung), Adik Ziqry dah 2 tahun ni nampaklah juga keterujaannya tu, dula masa setahun x heran pun dgn kek, skrg ni mmg la pantang tgk kek, feberet :)

Anak2 pun mmg x tido lagi menunggu masa untuk potong kek punye pasal, lg pulak diaorang dok nengok Mama dia bertungkus lumus menyiapkan kek bday ni, memang tepat 12 tgh malam tau kami potong bday kek Ziqry ni, dah sampai Impian Maju baru kami call Atok, Nenek dan Acik2 Zaquan n Ziqry untuk joint kami sama2 potong kek.

Disebabkan anak2 pun dh tak sabar potong kek, kami potong kek 4 beranak dulu..hehe


Bday Boy dah x sabar tu nak potong kek, 
lilin sepatutnya 2, lg sebatang tercicir la pulak dekat rumah..


Fuhhhh..besarnye mulut adik terbuka.., dah mama snap time adik nganga mulut..ape la mama ni..


Sama² potong kek, bulan depan giliran adik pulak potong kek Abg ye.., Kek Abg nanti kita beli je la..x sempat la Mama nak buat..[kena outstation..:( ]


 Atok, Nenek dan Acik dah sampai,
kami beralih tempat di luar pulak


Zaquan menunggu sepupunya, sibuk suruh call sekali lagi..


Xde sambutan meriah.., dapat main ape ke nama mainan ni pun Mama x tau, tarik benda alah ni meletup n kuar reben..itu pun kemain suka lg Abg n Adik..


Sepupu yang ditunggu² dah sampai
Kakak Eisya pun berkongsi bulan kelahiran yg sama dengan Ziqry bulan Mei (Kakak 29 Mei )
Nampaknye x lama lg Abg dan Adik boleh lah tumpang potong kek bday kakak pulak ye..hehe


Zaquan dpt main skjp je dgn kakak, sbb x tido sepanjang hari menunggu nak potong kek punye pasal, dia x leh thn mata dah, ngantuk sgt, sudahnya dua2 pakat tido dalam kereta sama2..


Bday Boy@Adik Ziqry geng ngan Adik Sara..
amboi siap duk atas meja nak main ngan adik sara..


Bday boy bersama Atok


Last but not least pic kami berempat..
pic x jelas sbb waktu malam guna camera hp je.., 
tp jadilah ada jgk drpd xde kan..hehhe


~ HAPPY 2nd BDAY ZIQRY~

p/s: Rezeki Adik Ziqry bulan kelahiran sama dengan pakcik dan sepupunya yang lain iaitu bulan Mei, dapat potong kek utk kali kedua pada 19 Mei 2013..nnti sambung next n3...

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

13 comments:

  1. bersemanagt betul adik nak meniup lilin hihihihihi...

    ReplyDelete
  2. Bila dah 2 tahun ni dah kena plan next babylah ye...
    Happy belated birthday adik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq akak zakie :)

      ermmm..thn ni x kot, next year la before umur 35 thn..hehe..

      Delete
  3. tak sempat nak tengok ziqry tiup lilin.. nanti jemput datang besday kakak pulak yer.. rasanya nak buat 2 jun kat rumah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. its ok, kami pun call dah tepat kul 12mlm baru call bgtau nak potong kek bday boy kan..

      owhh..2 jun ye, k.ct confirm x dpt nak hadir, sbb 2hb dah mula bertolak ke terengganu outstation, Zaquan n Ziqry dapat la joint sbb duk umah atok n nenek dia..

      Delete
  4. hepi besday ziqry .....

    eh eh khair zaquan dok atas baby chair lagi la... kena cite ngan fahim ...hahahhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq eima..:)

      hahaha..Zaquan ni mmg ikut mood dia, tiba time dia nak duk atas baby chair merengek nak duduk..

      Delete
  5. epy besday abg long..

    awat nmpk slim sgt abg long ni ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah pasal zaquan dh selim melim kurus sesangat slps dia sakit cirit birit n muntah2 bulan lepas.., nasib baik now selera mkn dia dh ok tp berat bdn lambat nak naik..

      Delete
  6. eh salah ...

    epy besday adik ziqryyyyy

    ReplyDelete
  7. kejap je rasa.. dh 2 tahun adik yer.. cpt membesar :-)

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails