Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Friday, December 21, 2012

Dunkin' Donuts vs Big Apple

Dunkin' Donuts For Mr. Papa n Sons
yg ini khas buat abg dan adik..hihi











































As salam,

Tengahari tadi lunch di Alamanda, selalunya kalau dah lunch di Alamanda or kalau keluar ke shopping complex mane pun mesti nak beli Big Apple tapi hari ni bila my friend beli Big Apple mama kata mama xnk la beli sbb nnti mama sorang je yg mkn lebih² Mr Papa x suka sgt Big Apple dia suka Dunkin' Donuts. 

Kalau Mama sorang je yg makan lebih² makin semangat la badan Mama nnti..huhu..So my friend kata klau camtu beli la apa yg Papa suka makan..ohh punyelah syg isteri ni pada insan yg bernama suami ni kan terus beli Dunkin Donut..^_^..

Kawan2 suka yg mana Dunkin' Donuts or Big Apple?  Mama suka Big Apple..^_____^..

Published with Blogger-droid v2.0.9

19 comments:

  1. suka big apple sbb rasa lagi lembut je donut dia... mmg yummyyyy

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2, eija pun suka big apple sbb donut dia lembut n yummy..:)

      Delete
  2. sandwich sedap kat dunkin donut.tpi the best donut of course la big apple.lemah lebut dohnya..
    dunkin klu dah sejuk agak keras la..
    aahhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh sedap ye sandwich kat dunkin' donuts tu, eija x pernah mkn pun sandwich dia, mmg cuma pernah makan donutnya sahaja..., betul2 mmg beza antara Dunkin' donuts n Big Apple ialah rasa donutnya yg lebih lembut n x manis sgt berbanding DD manis sgt la filling dia.....

      Delete
  3. dulu2 kan eija... izan kenal dunkin donut je sbb selalu beli kalau naik bas kat pudu kan. pastu semenjak dah ada big apple donut ni mmg tak pandang dah dd tu sbb big apple rasanya tak semuak bila makan dd...

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah kan sejak dah ada Big Apple ni terus suka makan Big Apple je, tp bkn bermakna Dunkin' Donuts x sedap, sedap jgk kalau DD ni eija suka yg Choc. topping je..

      Delete
  4. Replies
    1. Donut mmmg la sedaappppp...,
      cuma eija lebih suka Big Apple..

      Delete
  5. Replies
    1. hihi..ikutkan mmg dua2 pun sedap cuma kalau ditanya mana yg lebih suka, eija mmg suka Big Apple..., tp en. suami mmg setia betul dgn Dunkin' Donut ni, Big Apple ala2 pandang x pandang je..xdelah dia beriye sgt nak makan...

      Delete
  6. dd x pernah rasa.. kat opis ni suke big apple...

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh iye ke x pernah rasa, rasanya mcm rasa donut la..boleh x bg jawapan mcm tu..hihi, cuma x dinafikan Big Apple ni donutnya lagi lembut n colourfull sbb filling dia dkt luar DD keras sikit n fillingnya lebih byk di dalam..

      kami yg di opis ni pun kebayakkannya penggemar Big Apple, selalu kalau bos/kawan belanja pun selalu belanja Big Apple..:)

      Delete
  7. rindunya bila sebut Alamanda..dulu rajin g Alamanda walaupun duk di bukit jalil..hehe..selalu g tgk wayang kat sana..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq kak komen di blog sy sampai 2 kali di N3 yg sama, hari ni eija bz pulak siapkan keje..lwt ptg la baru dpt update n3 kot..

      ohh iye ke, eija ni yg keje di Putrajaya pun jarang sgt g Alamanda sbnrnya, almaklumla patah kaki xde kenderaan , so if ada kawan2 nak bawa jln2 Alamanda..ikut je la, selalunya hari jumaat la waktu rehat panjang sikit..boleh la terjah alamanda..:)

      Delete
  8. BIG APPLE la..eh!tetiba terliur plak nak makan..anak2 mmg suka ..mak bapak plak makan sajer la..

    ReplyDelete
  9. comelnye donut...syg lak nk mkn

    ReplyDelete
  10. sy lak jenis kurang sikit yg manis2 ni kak... kalau setakat mkn seketoi tu oklah... tp biasa mkn big apple sbb dnkin donut xda kat sini.. hihi

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails