Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, December 24, 2012

Projek Main Bowling| Nampaknye Mmg Kita Berdua Aje Yg Setia

As Salam,

Dah nak penutup tahun 2012 dah pun, nampaknya hanya 4 kali kami punye projek main bowling berjalan..itu pun hanya kami berdua je la kot yg mmg setia dgn sukan Bowling ni..

*pic lama*
Me n my friend
time last kami main berdua masa merasmikan bola bowling baru Mama bulan Julai 2012.

erkss..lama betul projek tergendala..last main bowling bersama bulan Julai 2012, hari Jumaat lepas (21/12/12) baru berkesempatan untuk mulakan semula projek main bowling kami, Ini kira penutup tahun 2012 la. Walaupun hanya kami berdua..yg penting projek jalan, akceli Mama yg merungut ngan My friend, bola bowling Mama terperap je kat umah..bola pun cantik berkilat xde calar pun lagi :p, nasib ada kawan yg baik hati nak bawa g main bowling...hihi..

* Projek Main Bowling:-
Ketiga (6 Julai 2012) - 2 Orang
Keempat /penutup 2012 (21 Dis 2012) - 2 Orang 

Hopefully projek main bowling kita ni dapat diteruskan lagi next year..ye my friend..^___^..

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

7 comments:

  1. Replies
    1. Itulah pasal berkilat lg sbb br 2-3 kali main guna bola sendiri,selalu kalau main bowling ngan family plan mcm tetiba je so sudahnya main bowling guna houseball yg ada di pusat bowling je.., tp xde la k.eija rasa sampai rugi beli pun cuma ralat jgk la klau dh beli bola tp x main guna bola sendiri kan..

      Delete
  2. lama giler dah x main bowling nih..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh ye ke, sesekali nnti kalau ada masa plan la main bowling ye k.intan.

      Delete
  3. baru lps main dgn kawan² hihihihihi.... teruja seronok dibuatnya..

    ReplyDelete
  4. bestlah kak eija, teror main bowling... sy asyik msk longkang je... hihii

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails