Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, December 12, 2012

WW| Makaroni Bakar Lagi!

As Salam,

Makaroni Bakar lagi, tapi ni bukan menu lunch hari ni, ini menu petang 2 minggu lepas..hehe, antara menu feberet n senang dimasak if cukup bhnnye...nak cuba masak boleh la try intai resepinya DISINI. kalau tgk masa 1st time Mama buat x cantik pun rupanya..ini lah yg dikatakan 'practice makes perfect'..now dah makin maju...:P (angkat bakul sendiri..)



Selamat tengahari n selamat menjamu selera semua ..^_^..

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

12 comments:

  1. Nampak sedap...saya.xpenah mkn kak..ksian kan..hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. kami ni mmg peminat western nad, so mmg sedap je pd tekak kami...hihi
      nad try la buat ikut resepi yg k.eija bg tu, insyaallah jadi..
      rasa dia sama la mcm kita makan spegathi bolognice tu bezanya ada cheese yg dibakar diatas tu..

      Delete
  2. nnt nk try buatlah ikut resepi eija tu..akak dan suami pun peminat western..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. try jgn x try..
      ikut je resepi dia tu insyaallah jadi..
      kalau xde rempah dry parsley, daun bayleaf tu semua memadai ada mix herb je pun dah ok..nak tukar dgn basil dan oregano pun ok..nak sedap lg tambah blackpaper sikit tau masa buat dia punyer kuah spagetthi tu...

      Delete
  3. da 2 kali aida buat. tapi gambo x tempek dlm blog, tak cantik hi hi hi...
    senang & sedap, kan buat minum-minum petang ;-)

    p/s: izinkan aida follow, terjah time bw pagi ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohh..iye ke, eija w/pun x cantik selamber je tempek kat blog..hehe
      itulah kan senang & sedap..:)

      tq follow, kalau x silap eija mmg dah follow Aida, sesekali BW tp x meninggalkan jejak..

      Delete
  4. terliur dibuatnya... semakin menjadi² akak masak sekarang eh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yana kata nak buat, dah buat ke belum?
      xde lah menjadi2 sgt, masak pun boleh dibilang..:P

      Delete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails