Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, December 12, 2012

12.12.12

As salam,

Cantik tarikh hari ni kan 12.12.12..., mesti ramai yg pilih tarikh ni untuk special majlis walaupun jatuh pd weekdays bkn weekend.

Xde yg special pun pada mama tarikh hari ni cuma pada tarikh hari ini Mr. Papa pergi register belajar di poly PD. Dah selamat bertolak pun pada jam 7.30 pg tadi..so hari ni Mama bercuti rehat lg la supaya xdelah papa terkejar2 nak hntar Mama g opis dulu.

Kalau ikut plan asal Atok n Nenek Zaquan n Ziqry nak ikut mghntar papa ke poly PD n time Papa g register n taklimat atok nak bawala cucu2nya mandi pantai. Tp x jd sbb kebetulan ptg semalam ada kematian dkt tmn perumahan family mertua so nak pergi menziarah la hari ni n mereka pun sibuk catering dh hujung2 thn ni.

Papa pun ada offer mama ikut sekali ke PD, Tp itulah memikirkan nnti mama nak kena jaga 2 heroes tu sorang2..susah jgk..rasanye setengah hari gak kot br selesai urusan register n taklimat tu. Kalau ada Atok n Nenek sekali pergi x pe jg.

So keputusannye mama dok umah jaga anak2 je ari ni, nnti klau urusan papa abis cepat bolehlah kita jln2 ke The Mines skjp ye hari ni Papa(dah inform pun kat papa)...hehe...

ohh ye lupa pulak yg special nye hari ni..Ziqry genap berusia 1 tahun 7 bulan (12.5.11~12.12.12)...Alhamdullillah membesar dgn sihat anak Mama ni...:-)

Published with Blogger-droid v2.0.9

6 comments:

  1. kalau sorang nak menjaga dorang mmg tak terkejarkan... takpe tunggu papa habis urusan dapat jln2 nanti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah yg dirisaukan takut x terkejar nnti, mmg la Papanye kata awal2 pagi anak2 dah boleh jejak pantai pastu mandi sepuas2nya sampai ke tgh, tp mama sorang kena menjaganya ...paham dah perangai anak sendiri...tiba time diorang buat perangai mmg x daya kudrat mama dia sorang nak melayan..

      hihi..betul2 tu, td papanya dah call bgtau taklimat selesai sampai kul 1 tgh, maknanya dlm kul 2.30ptg la papanya sampai rumah..so mmg boleh sgt nak jln2..:)

      Delete
  2. belajar kat poly PD erk?dekat la ngan rumah mama sy tuh...

    ziqry dh genap setahun 7 bulan ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah...poly PD secara sambilan je..,kalau dekat dgn umah mimie..boleh la singgih..hihi..(x malu je..)

      yup alhamdullillah..genap 1thn 7 bln hari ni...

      Delete
  3. Replies
    1. hihi..cha amik kesempatan time cuti rehat, lepas ni hujung minggu Papa dia dah penuh dgn class...x boleh nak kacau dah...

      Delete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails