Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Thursday, December 6, 2012

Vrommm..Vrommm..|Ole2 Dari Mr. Papa

As Salam,

Pagi² dah Vrooommm..Vrooommmm...Haahaaa...Bukan Motor tau ole2 dari Papa, ole2 dari Papa ialah Baju jersi MU sedondon untuk anak2nya tu n untuk Mama selimut, kat Perlis kan murah..Mama pun ada satu habit skrg ni suka kumpul selimut dan Toto...

Ini Story hujung minggu lepas bila Mr Papa dah balik dari outstation di Perlis. Papa sampai dari Perlis pukul 11.30 mlm hari Sabtu, masa Papa sampai rumah hari tu anak² dah tido dah, so pagi esoknya anak² bangun tido tgk Papanya dah ada, sibuk ajak Papa keluar, tp Papanya keletihan..kami keluar g minum je la...diorang nampak pulak ada motor, yelah Papa pinjam motor Atok masa nak g ke opis dan dari opis naik bas jabatan ke Perlis. (Motor Yamaha 125 Mr Papa dah jual, la ni maybe kena beli Motor kot sbb Papa dpt sambung study..)

Tengok la Aksi Ziqry ni..siap dia Vroomm...Vrooommm sepanjang perjalanan tau, pastu sampai je destinasi, cepat je tgn dia pulas kunci motor berhenti..Adik...Adik..


3 hari x g minum dgn Papa..


Model Selimut..hehehe..


TQ Papa diatas ole2 buat kami, nnti thn depan belikan lagi ye...hehehe

p/s: Mama dah boleh buka dah blog thru Google Crome, dah buang dah virus Malware tu, Hope kawan2 pun dah boleh buka la Blog Mama.

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

14 comments:

  1. Replies
    1. Salam kenal..tq follow..
      nnti eija follow back mana ila ye..

      Delete
  2. cemane kak nk buang malware tu?
    Mlm td.sy kene gak

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg penting nad kena buang blog or icon yg menyebabkn blog nad dijangkiti virus tu
      mcm blog k.eija semalam dia kuar warning jata blog redmummy..so k.eija delete blog redmummy dr bloglist k.eija. Amik masa gak la lps tu bila try buka blk ok dah...

      Delete
  3. wah meriah..
    hehe seronok tgk ragam anak2 naik motor tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..bkn meriah..tp kecoh, bkn main kecoh lagi mulut dia bila dpt naik motor..mulut sama tgn sama2 laju..

      Delete
  4. Replies
    1. mestilah suka Cik Jue dapat hadiah, lagi² masing² dpt bahagian masing²...hehe

      Delete
  5. Nak tompanggggggg!!!
    Vrommmmmmmmm!!
    Vrommmmmmmmm!! ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kami naik berempat pun dah padat...heheh
      si kecik tu mmg siap di presnya Vroommmmm...Vrommmmm..:D

      Delete
  6. Replies
    1. hehehe..adik blom pandai memandu lg la aunty mimie, nak ikut kena tunggu adik dpt lesen dulu la ye...hehe

      Delete
  7. Replies
    1. jersi murah je ina..
      murah tp kualiti yg AA la, kain dia sedap pakai..

      Delete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails