Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, June 20, 2011

si hijaucantik malawat kami|berjumpa dengan blogger Cha@si hijaucantik

As Salam,

Pada 18 Jun 2011 (Sabtu) ...akhirnya bertemu juga sweetmama dgn blogger cha @ pemilik blog hijaucantik.blogspot.com

teruja sgt bila dpt jumpa rakan blog..yg selama ini cuma rakan alam maya jerk..
spt yg sweetmama maklumkan dlm n3 sblm ini..sweetmama mmg akan terjah blog cha sbb cha ni friendly walaupun hanya sbg rakan alam maya...sweetmama juga rajin mengikuti kisah cha & cik oni di blog hijaucantik...begitu juga cha..mmg pengomen tegar/penjejak terbaik di blog  sweetmama..
dan selalu juga sblm2 ni kami berbalas di komen box..bila agaknye dpt berjumpa..
dan memang nak sgt berjumpa...hehehe

Kalau diikutkan perancangan awal..sweetmama ada jemput cha ke majlis sesi potong kek untuk besday zaquan pada 11.6.11..tp apakan daya..ada hal yg x dpt dielakkan cha xdpt hadir 
dan akhirnya dpt juga bertentang mata & beramah mesra dgn cha.
sanggup pulak tu cha dtg ke rumah melawat kami..
sib baik senang jerk kan nak cr rumah mak sweetmama ni..

Sblm berjumpa dgn Cha, 
sweetmama dpt rasakan yg Cha ni seorang yg peramah..
tp sweetmama ni jenis yg pendiam sikit..
awal2 lagi mmg ada inform dkt cha...

tp bila kami dh berjumpa..rasanye memang ada jerk benda kami bualkan..
tak rasa kekok langsung...cerita macam mmber dh lama kenal..borak2 mcm biasa....
mmg xde malu2..hehee..
cha ni mmg peramah orangnya dan memang boleh dibawa berkawan
 Hope kita boleh terus kekal menjadi kawan...kawan yg baik..heheh

si hijaucantik ni mmg cantik orangnya dan berkulit putih
samala dgn anaknya cik oni kulit putih...comey sgt..
Cha dtg sekeluarga dgn mr abi dan cik oni..
masa diorag dtg..Zaquan xde..ptg baru zaquan smpai..
kalau x..msti zaquan suka dpt kenal dgn awek...

Terima kasih Cha kerana sudi berjumpa dan melawat sweetmama dan baby Ziqry
hope lepas ni kita berpeluang untuk jumpa lagi..
harap maaf diatas sebarang kekurangan layanan kami

pic kenangan kami...:))

p/s:adeii...dengan kain batik dan muka pucatnya..sib baik boleh dimaafkan..org dlm pantang kan..( x sabar nak tunggu seminggu jerk lagi..nak abis berpantang 44 hari)


 ♥Jangan Lupa Klik2 My Hearbeat♥ TQ..^_^..
 

8 comments:

  1. amboiii melambung memuji entry ni. part kulit putih tu tak tahan, hahaha seri pregnant naik kot. eija pun comel, ingatkan tinggi rupanya rendah. hahaha, ampun eija. betul tu, kita dua orang boleh in. nanti ada masa raya ke bila kita terjah rumah eija sendiri pula. kuikui.

    ReplyDelete
  2. wahhh besh nye... nanti ch² tak leh mai lawat aku waktu dlm pantang sbb die pun dlm pantang gak...hahahah

    ReplyDelete
  3. lepas tu turn cha plak berpantang...

    ReplyDelete
  4. hehehh tu ler, siap berkain batik lg.. but x per lew org tgh berpantang kato nye kan

    ReplyDelete
  5. nampak sangat2 eija masih keletihan...

    rehat yer eija.. dan tahniah bertemu cha..

    ReplyDelete
  6. @Cha: pujian yg ikhlas tau..
    hehe..mmg rendah jerk pun orgnye..ohh..dlm gmbr nmpk tinggi ke..?
    boleh jerk nak singgah umah bangi..x pyh tunggu raya pun xpe..sbbnya bln depan eija mmg dh duduk bangi..

    @eima: hehe..sama2 berpantang la kiranya ni ye..

    @Zaidah: hehe..yup btol lepas ni turn cha pulak berpantang...insyaallah ada rezeki kami pulak melawat baby cha..

    @fazilzura: itu la..time ko dtg mlwt aku pun..aku berkain batik jerk..tp itula x smpat pulak kita nak bergmbr2 kan..

    @Citarasa Rinduan : thanks ayu..heheh x de la keletihan sgt sbnrnya..lgpun spjg berpantang ni..sumenya mak eija yg sediakan ..eija cuma jaga baby jerk..

    ReplyDelete
  7. kak siti..kejap je dah nak 44 hari kan...mesti nak cpt2 merdeka..hehe

    ReplyDelete
  8. @Puan Capa: ya btol x sabar nak merdeka hari sabtu ni..genap dh 44 hari..x sabar nak makan fast food..(abis la diet)..hik2..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails