Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Tuesday, June 21, 2011

Special Gift Untuk Ziqry| TQ Blogger Fazilzura

As Salam

2 minggu lepas (10.6.11) blogger Fazilzura ada melawat sweetmama dan baby Ziqry. 
Sebenarnya sweetmama jemput Zura datang sempena sesi potong kek b'day Zaquan pada 11.6.11 tapi Zura ada hal hari Sabtu tu..jadi Zura n family (Pak Ajil & Akil) dtg melawat kami pada malam sblm hari majlis iaitu malam jumaat.

terima kasih Zura..susah2 juga dtg nak bg hadiah..hadiah utk new born kami..Ziqry..dan hadiah besday Zaquan. 

Sayangnye Zaquan keluar awal g amik kek b'day ngan Mak Ngah dia..Akil dh nak balik br dia sampai..Apalagi x puas la b'day boy nak bermain/bergaduh..hehehe..(Zaquan ni kalau bermain kasar sikit..lately ni lagi la..ntah mane dia belajar..asik nak menendang jerk..pening kepala mama dia..naik lemak sejak x duduk ngan mama)

Mama pun sibuk dok citer hal baby ngan bakal pengantin yg sakit tak teringat nak amik gmbar bersama.

Hadiah b'day boy biasa la dia kalau dh dpt mainan....x sempat nak snap pic hadiah pun..dh abis dia kerjakan hadiah/mainan dia. (tahun ni zaquan dpt hadiah..sumenya mainan..suka la dia..)

Special Gift untuk Ziqry:-
 Tuala Mandi ada nama Ziqry dari Felt - Hasil Handmade Zura ni tau
Jemputlah Terjah - fazurybeuteq.blogspot.com

p/s: blogger Fazilzura ni ex-schoolmate sweetmama..tp rapat sejak sweetmama aktif berblog..blog yg merapatkan kami..ehhehe..^_^..


 ♥Jagan Lupa Klik2 My Hearbeat♥ TQ..^_^..
 

7 comments:

  1. comelnya tulisan tu...tuala ek

    ReplyDelete
  2. bestnye.dpt hadiah lagi ek.happy belated birthday to zaquan jugak..:)

    ReplyDelete
  3. cantiknya tuala ziqry.....zaquan xsibuk ke nengok tuala adiknya tu...hihii

    ReplyDelete
  4. adoyai , siap ado special entry ..tq yek .. tu ler, depa baru nak warm up main2 time tu kan , pe kan dayoo kene balik that time,lain kali ketemu lg..

    hope mama nye suke ler gift tuk anak2 nye tu ..

    wakakakak haah ler, x pasan plak x bergambo, lg pun takut ko segan plak huhuhu ..

    * betui2, dgn blog le kite jd rapat kan

    ReplyDelete
  5. alalala..comelnye towel ni :) murah rezeki ziqry:)

    ReplyDelete
  6. kawan rapat eija eh, macam ni nak jadi kawan juga la, nak p terjah felt cantik tu, suka betul kita tgk menda seni mcm tu, sendiri buat tak reti menjahit.

    ReplyDelete
  7. @Puan Capa: haah tuala dan tulisan tu mmg comel secomel baby Ziqry..hehehe..

    @Kamalia: thanks lia, mmg best dpt hadiah, hadiah utk anak2 tp mak bdk yg terlebih suka..hhehehe..

    @SyilaSyira: thanks syila..cantik nak guna pun syg..rasanye nak simpan jerk wat kenangan..dulu zaquan pun eija ada beli tuala ada tulisan nama dia..tp x guna pun simpan utk kenangan..hehhee,
    dia x kacau hadiah adik dia..sbb dia sibuk ngan hadiah dia..

    @Fazilzura: mmg mama dia yg suka lebih2...itu yg siap wat special n3..hhehe..
    itula agaknye x excited nak amik gmbr..nnti x berseri gmbr..pucat jerk muka org berpantang ni..huhu..

    @Huda: Alhamdullillah..thanks huda..:)

    @Cha: boleh2..sila la terjah. eija pun suka jgk seni craft ni..,untung sapa yg pandai menjahit/tgn berseni kan..bole wat duit..hehhe

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails