Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, June 6, 2011

Sambutan Hari Lahir Sepupu Zaquan~Dania Alisha@Anak Cute MuM~

As Salam,

Sambutan Hari Lahir Dania Alisha@anak Cute MuM yang pertama telah diadakan pada hari Jumaat - 3 Jun 2011 (8.30 mlm) dan kami telah mendapat jemputan untuk menghadirinya. Walaupun masih dalam tempoh berpantang sweetmama tetap meghadirkan diri untuk memeriahkan suasana..hehehehe.. 

yg ini bukan b'day girl ye...
ini abg zaquan yg excited mcm dia pnye majlis pulak..
amacam encem tak..?
tapi yg pasti echa/b'day girl takut bila tgk abg zaquan pakai topeng specky party ni...

See..B'day Girl nangis bila tgk Abg Zaquan dalam keadaan begini..
Abg Zaquan nak peluk echa pun, echa mengelak..
ok2...abg zaquan bukak la specky party ni...cian echa, xmo nangis2..sat lagi nak potong kek

Kek B'day Girl..
Cantik & Sedap..
Walaupun sweetmama x makan pun kek time majlis tu..telan liur jek..
sbb masih berpantang..
tp Choc. Mousse Cake mmg sweetmama tahu ttg kesedapnnya..yummmy2...hehehe
 yeah..Happy 1st B'day Dania Alisha..
Happy Family Cute MuM
Happy rasanye bila dpt buat majlis hari lahir untuk anak kan...
lebih2 lagi majlis telah berjalan dgn lancar..

Sebelum tu..thanks ye Cute MuM sbb berniat untuk....
bagi Zaquan sama2 potong kek b'day Echa

tgk la muka Zaquan yg excited nak potong kek sebelum sesi potong kek
dia tenung jerk kek tu ...
msti dalam hati dia...cepat la potong kek...hehhe
 hari ini..06.06.2011 Hari lahir Zaquan yg ke-3 Tahun..
Insyaallah 11.06.2011 Mama buat sesi potong kek untuk Zaquan pulak ye..
nanti kita ajak Echa pulak potong kek Zaquan.

Alhamdullillah..My baby Ziqry x meragam..tido jerk sepanjang majlis..bising2 pun dia tido dgn lena.. dan Zaquan pun x kacau sgt adik dia masa majlis berlangsung..., B'day Girl pun sgt behave...elok jerk..x meragam pun..senang mummy n daddy dia buat keje & melayan tetamu.

Zaquan x kacau adik dia..sbb dia dpt kawan..so xde la dia heran sgt ngan adik dia..lgpun ada echa..Zaquan mmg suka main dgn echa...


Sesekali Echa datang tgk sepupu baru dia..Ziqry..
tp Echa bagus..dia tgk jerk..usik pun tang pipi Ziqry jerk..
Echa dh setahun...bole la request nak adik dkt mummy..


Btol2 dh puas main dan dh ngantok..baru Zaquan sibuk nak tido sebelah adik Ziqry

Terima kasih dr kami...hope Echa happy dgn hadiah dr kami...
Sbbnye hadiah tu last minute beli..itupun sweetmama minta tolong adik belikan...iye la tgh berpantang ni kan..x leh la nak berjimba2 kuar jln2 shopping...huk3..


Sekian, Coretan Sweetmama..
Pic terkini - 3 Jun 2011 - Hari ke 23 berpantang...
nak enterprame gak..ngeh3...


 ♥Jagan Lupa Klik2 My Hearbeat♥ TQ..^_^..
 

4 comments:

  1. 11hb 6 ye eija, nak buat kat mana tu? bt10? boleh ajak mrABi datang, hahaha gila tak malu.

    HAPPY Birthday ZaQuan, HAPPY Birthday Alisha. Semoga terus dibekalkan kesihatan yg baik supaya boleh menjaga ibu ayah masing2 ye.

    ** eija dah tak bulatla, hehehe. dah maintain.
    ** cutemum dgn hubby dia, muka sama :D

    ReplyDelete
  2. huhu nak komen satu benda aja... phewwiittt dh kurusss hehehehe

    ReplyDelete
  3. @Anje a.k.a Mama_Balqis: mmg meriah..lebih2 lagi 1st besday kan..
    yg x bestnye eija dlm tempoh berpantang..tgk org makan jerk la..

    @Cha: hehhee..terima kasih sekali lagi cha..
    haah...sabtu ni..buat kat bt 10..dtg la cha...kebetulan adik eija nikah pukul 11 pagi tu..lepas selesai akad nikah tu..pukul 12 lps makan2..eija buat sesi potong kek untuk zaquan..dtg la cha bw cikoni..datang tau bole tgk baby ziqry sekali..

    eh..ye ke maintain? kurus sikit je..dh kembali pd berat masa sblm preggykan ziqry tp xdpt berat ideal mcm sblm kawin..hhehehe..

    bila dh jd suami isteri ni..mmg iras2 tu ada la sikit kan...

    @amiey lee: adeiii..malunye...,ish xde la kurus sgt...x capai lagi berat ideal mcm sblm kawin ..., tp bila bersalin normal ni senang sikit nak turun berat badan time berpantang ni sbb kita boleh bengkung dan bertungku...masa zaquan dulu..mmg x wat sume ni..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails