Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, June 20, 2011

Dapat Cenderahati Lagi|Pengomen Tegar@Penjejak Terbaik Bloghijau

As Salam

Pengomen Tegar@Penjejak Terbaik Bloghijau?
Ya sweetmama merupakan salah seorang pengomen tegar@penjejak terbaik Bloghijau bagi bulan Mei 2011.
Si empunya Bloghijau telah bermurah hati untuk memberi cenderahati kepada pengomen tegar@penjejak terbaik Bloghijau bagi bulan Mei 2011 kerana bersempena dengan bulan Mei merupakan bulan kelahiran beliau.
Si empunya Bloghijau ini dikenalai sbg Cha lahir pada 6 Mei 1984..
Now dh Sweet 27..^_^..
memang maintain sweet pun dgn seorang anak..Cik Oni yg comel & bakal dpt baby boy x lama lagi..(seronoknya dpt sepasang kan..)

 sebelum cenderahati ni slmt smpai dirumah ada tugasan sikit perlu dijawab
*
*
*
Mengapa anda gemar menjejaki hijaucantik? Suka datang kehijaucantik kerana..........

"eija msti nak singgah blog hijau ni..sbb empunya blog hijau yg mmg friendly..buat kita senang nak berkawan..w/pun hanya di alam maya..lagipun eija suka baca kisah cha dan cikoni ..:)) "

itulah jawapan ringkas eija tapi ikhlas..

ini dia cenderahati dr Cha
Key-Chain Bentuk Air Tin Sprite dan kad terima kasih

Kasi zoom sikit kad terima kasih Cha ni..
Sweetmama suka tgk tulisan cha yg cantik & kreatif ni



Thanks Cha..sangat suka & sangat hargainya
ini merupakan cenderahati ke-4 yg sweetmama terima drpd Cha...:)


Key-Chain ni skrg Zaquan guna kunun sbg kuci basikal dia...
kisahnya..ari jumaat lepas sweetmama singgah skjp balik rumah Bangi
 sbb Ucu Apit Zaquan rindu nak jumpe Zaquan.., 
macam biasa bila sweetmama nak buka sampul hadiah yg diterima
Zaquan la org yg pertama excited nak buka sekali..
tergelak tau sweetmama tgk keletah Zaquan..dapat jerk key-chain tu dia igt FM..
terus dia berlari ke dapur dan amik kerusi nak lekatkan FM dkt peti sejuk
sib baik sempat mama kejar dia bgtau itu bkn FM..itu key chain..
Zaquan jwp ohh..key chain..dan terus letak kat basikal dia camni..
Sebulan lebih x duduk bersama ngan Zaquan
dh semakin cerdik anak mama..

pic selingan
adik Ziqry dh smpai rumah mama,papa,abg zaquan (rumah kita)..

p/s : akhirnya sweetmama dpt juga bertentang mata dan beramah mesra dgn blogger Cha ni..nntikan entrynya nnti..:))



 ♥Jagan Lupa Klik2 My Hearbeat♥ TQ..^_^.. 
 

8 comments:

  1. nape ngn pipi ziqry? ruam susu ekk... alolo cian dia....

    ReplyDelete
  2. sama-sama eija, rasa macam tak cukup je lagi nak menghargai orang yg setia dgn bolghijau.

    ziQri kembar zaQuan. hahaha. ziQri tak reti nangis. memang senang betulla nak jaga. tak bergegar rumah dgn tangisan.

    ReplyDelete
  3. memang gigih betul cha menyiapkan kad tu..tahniah sweet mama...

    ReplyDelete
  4. wahhh...bestnyer dapat hadiah lagik...
    sweet jek 2 beradik tuh...

    ReplyDelete
  5. tahniah :) murah rezeki dpt hadiah selalu :)

    ReplyDelete
  6. @pn Dyha: itu la mmg cian tau..ruam susu dia tu buat kulit muka ziqry kasar..,lgpun ziqry ni jenis yg suka muntahkan susu la..

    @Pn. Capa: huhu..

    @Cha: ok la tu..yg penting ikhlas x kisah la apepun hadiahnye..
    alhamdulillah..baby ziqry mmg sennag dijaga.:))

    @Zaidah: thanks. btol tu gigih rajin dan kreatif..

    @eT: hehe..mmg best..sgt hargainya..x kisahla hadiah ape pun..
    dh ada anak 2 ni mmg suka tgk kerenah abg layan adik dan asik amik gmbr dia berdua..

    @Huda: alhamdullillah..thanks huda..:)

    ReplyDelete
  7. Wah Ada bagi cebderahati lagi tue...

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails