Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Thursday, February 10, 2011

Kad Istimewa dan Hadiah Jejakan Terbanyak Disember daripada Cha

Salam Sume,

amik kesempatan pagi ni publish gift yg diterima daripada Cha..
Thanks Cha..moga cha sentiasa dilimpahkan rezeki sbb rajin bagi gift
ini merupakan 3rd gift sweetmama terima daripada Cha
Sangat2 menghargainya..

n3 - 1st Gift - hadiah dari blogger Cha

walaupun gift yang Cha bagi ni sempena dgn penjejak terbanyak..
tapi bukan sbb gift sweetmama jdk penjejak tegar kat blog Cha
memang suka terjah blog cha..lihat aksi Cikoni

ini la gift  keychain penguin 
dengan kad nya yg kreatif..
cantik la tulisan cha
ini pulak kad Istimewa untuk 20 orang terawal peserta Hijaucantik Giveaway.
sweetmama peserta ketiga..
yup..friends never ending..
muahhh..muahhh..jugak..

P/s : Kebetulan Papa Zaquan g amik kereta baru Satria Neo adik dia pada hari Selasa..hantar kereta  rumah mak..terus mak bgtau ada surat utk sweetmama..oh yeah2..suka2..kalau x mesti hujung minggu baru dapat collect surat..n3 pun mesti baru dapat publish minggu depan..(tp ini pun dh 2 hari baru sempat wat n3..hik3..)


 ♥Jagan Lupa Klik2 My Hearbeat♥ TQ..^_^..

9 comments:

  1. tahniah...
    kereta neo eya dah sampai eh..
    mesti abg yang seronok nak bawa kan.. hhuhuu..

    ReplyDelete
  2. wah...rezeki tu..bukan senang nak dpt gift serentak..tahniah yer

    ReplyDelete
  3. sob-sob-sob, banyaknya entry pasal hijaucantik, terharuuu. terima kasih eija. =) seronok berkenalan dgn awak. one find day kita jumpa ok ;)

    ReplyDelete
  4. @Cute MuM: haah..dh sampai..
    hehee...biasa la abg..dia mesti jdk org pertama yg test drive..
    dulu masa adik k.ct pnyer neo pun dia jgk yg ambilkan..

    @Puan Capa: hehe..minta dkt tuan pnyer blog hijau cantik..

    @Mummy Echa: alhamdullillah..tenkiu..:)

    @Cha: ala jgn la terharu..biasa jerk..
    kita lg terharu..sbb kita dpt gift..hehe
    insyaallah..bole la zaquan berkenalan dengan cikoni..:)

    ReplyDelete
  5. @Mama Zharfan : hehe..tp bkn nye neo kami..
    lepas ni kalau nak naik neo tumpang my adik n my adik ipar la nmpknye..

    yg kelakarnya my son zaquan pun mmg suka naik neo..dh demand skrg ni..bole pulak dia kuar naik kereta neo ucu apit dia ari tu..x nak naik kereta papa dia..huhu..

    thanks klik2 my HB

    ReplyDelete
  6. eida pun dapatjuga.. eija..cha ni kreatifkan.. cantik2 kad dia

    ReplyDelete
  7. @e_da: itu la..20 peserta terawal dapat..mmg rajin n kreatif..hehe:)

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails