Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, February 7, 2011

Ole-Ole dari Jakarta

Salam sume,

Alhamdullillah..my mil n my fil dh selamat sampai dari Jakarta pada 4 Feb 2011 jam 12.00 mlm..

kami yang jemput mereka di LCCT..igtkan zaquan msti tido masa amik atok n nenek dia..
tapi x..excited jerk budak kecik tu..

tapi masa on the way back..zaquan tertido jgk dlm kereta..bila dh sampai nak lepak minum..tersedar pulak dia..pastu mulutnya sibuk bercerita dengan aunty uyun dia..

seronoknya dgr citer org g berjalan n shopping ni..

bila la kami pulak nak sampai Jakarta..

tapi sweetmama x target nak holiday Jakarta ..

tahun ni compom la xde holiday obersea..
tp sweetmama sgt2 nak g Universal Studio, Singapore..
hopefully  tahun depan jadik kenyataan..^_~..

ni edisi saje nak tayang ole2 dr Jakarta..
pemberian my mil n my fil utk anak2, menantu2 & cucu2
(tapi yg ini part kami punyer ler..)
sila jgn menyampah...:p

 utk papa zaquan: seluar jeans dan Jaket BOSS
jaket tu mmg idaman papa zaquan..akhirnya dapat jgk dia..
 ini utk sweetmama..kain pasang :)
 Yeay..zaquan dapat helicopter ..dr atok.
sgt x sabar nak main okey..
sbb atok kata helicopter ni bole terbang tinggi..
tp mama n papa kata..x bole main dalam rumah..huarghh..
(nanti sweetmama citer pasal zaquan n helicopter dia..)
bestnya ..untungnya cucu2 atok n nenek..
dapat baju ..manyak la..
zaquan dapat 2 helai t-shirt disney
sehelai seluar jeans disney
sehelai t-shirt MU
sehelai t-shirt doraemon..

atok n nenek cakap..utk cucu2 jerk abis 1 Juta Rupiah..hehehe
tenkiu atok n nenek..


 ♥Jagan Lupa Klik2 My Hearbeat♥ TQ..^_^..

8 comments:

  1. eija

    baiknya MIL dan FIL..pandainya dia pilih baju papa zakuan dan eija...
    mmg sepadan...

    karang ceritakan ttg zakuan dan helikopternya yer,,,,,

    ReplyDelete
  2. bestkan? kawan kita yg duduk sana kata, baju brand murah2 kat sana. zaQuan juga paling banyak dapat. hahaaa. takpe eija pergi bercuti, kita ngendeng FM je. hiii.

    ReplyDelete
  3. @Citarasa Rinduan: alhamdulillah..mmg beruntung dpt mil n fil yg baik..:)

    @Hezesuze: hehe..msti la best

    @ldyzhar: itu la tgk org shopping pun best..apatah lagi kalau kita dpt shopping..

    @Cha:hehee..itula mmg ramai yg ckp mcm tu..my mil pun bgtau..mmg rambang mata la tgk brang2 kat sana..

    betul tu cucu msti dpt lebih..
    bole jerk cha..doa2kan la eija dpt holiday jauh2..tempat yg best..hehe

    ReplyDelete
  4. dania pon dapat banyak dari nenek & atoknya... siap ada beg PINK lagi.. tak sempat lagi nak update.. kene cirit birit pulak...

    ReplyDelete
  5. @Puan Capa: hehe..1 juta rupiah bersamaan dengan RM350.00
    tapi masih berbaloi la..byk tu 1 juta rupiah dia bole beli kat sana..

    @Cute MuM: hehe..itu la utk cucu perempuan lagi rambang mata nak pilih..
    beg pink hello kitty tu mmg cantik sgt..sesuai utk dania..
    untung betol cucu2 atok n nenek ni.. :)

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails