Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, February 2, 2011

Jom Letak Semula Banner Heartbeat!

Salam Sume,

Hari ni baru ada masa nak letak semula banner heartbeat tanpa perkataan promo VALENTINE'S DAY.

Hari Isnin Anje ada bagi info dh boleh letak semula banner heartbeat ni..
tenkiu Anje sbb sudi inform n komen dekat blog eija ni.

Sweetmama dh tgk kat blog Anje 
dan banner heartbeat tanpa perkataan Valentine's Day ni telah dibuat oleh Deqlis..
Tenkiu Deqlis sbb sudi sharing.

Okey sweetmama pun dh letak pun semula banner heartbeat ni..

senang jerk..

1st steps uolss copy jerk code yang dah dibuat oleh Deqlis ni

Code untuk banner Leaderboard


Code untuk banner Square



lepastu tukarkan affiliate id masing2..
6120 tu merujuk  kepada no. id anda

Macammane nak tau affiliate id masing2..

Login Heartbeat.my
Klik My HB!Affiliate
Klik Profile

See..sweetmama nye affiliate id ialah 6048
sweetmaam copy code deqlis tadi dan letakkan no. id sweetmama.

kita guna dulu code ni sementara tunggu banner yg baru / promo valentine's day selesai dr pengurusan heatbeat

For more info..uolss boleh terjah sendiri ke Blog Deqlis ni ye
dan

Dekat blog Anje pun ada

 Cute Mum pun ada wat tutorial dengan mengantikan banner kpd text link.

Rasanya mmg ramai yg dah wat..
sweetmama jerk yg baru sempat wat hari ni..ngeh2..
Anyway..Selamat Berheartbeat

9 comments:

  1. hee thankssss confuse gak cmner nak wat...bru nk wat..kta dh cuti seminggu..ni bersiaran dr umah mak kekeke

    ReplyDelete
  2. me datang...
    ok happy go lucky ber heartbeat!!

    me klik 1 HB

    ReplyDelete
  3. ok sesama kita main klik klik ya.. heheh

    ReplyDelete
  4. @Cute MuM : tenkiu..eija pun dh klik HB cute mum untuk hari ni

    @Hezesuze: tq kak..okey nnti eija terjah blog akak pulak

    @amiey lee: ohh selamat bercuti amiey..okey la tu cuti2 pun masih sempat bersiaran di rumah mak..
    eija ni kalau bercuti..comform blog sunyi..

    @Deqlis : tenkiu sudi dtg n klik my HB
    eija pagi2 dh terjah blog deqlis n klik sekali HB deqlis..
    tenkiu for the info..

    @Cha: tenkiu cha..eija pun dh klik2 HB cha

    @e_Da: hehhe..btol tu sama2 kita klik2 HB..tenkiu @e_da, sat lagi nak terjah blog @e_da pulak ni.. :)

    ReplyDelete
  5. @Puan Capa: mane ade..
    sbb nak kejar income la..kena promo2..
    tp serius..maybe sbb x ramai follower kan..susah la sikit nak dpt income laju..huhu

    papehal pun yg penting ada usaha disitu..hehee

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails