Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, February 2, 2011

Celebrate Besday Atok & Nenek Zaquan@ Kg Baru

Salam sume 


oh..okey td dh tengok sweetmama nya menu b/f Nasi Goreng Sempoi kan..
kali ni menu dinner  pada 30.1.2011 pulak


Kami makan besar  di HR Steak House Kg. Baru Kuala Lumpur 
sempena menyambut besday atok n nenek zaquan.
Besday Atok Zaquan 30.1.2011
Besday Nenek Zaquan 19.1.2011
sebelum ni sweetmama pernah story celebrate bday in advance happy bday mil & my fil

 ini muka budak sgt happy n excited nak sambut besday atok n nenek.
bila tanya ni besday siapa..
besday apan..huhu
 Besday Cake ..sedap ..rasa sama mcm Coklat Indulgense..SR
hehe..rasa mcm dh byk  kali promote pulak pasal kek coklat muse kedai uncle ni..ehhee

ini adik bongsu papa zaquan a.k.a Acik Cha Zaquan bersama buah hati dia..
diala org kuat malam tu..
yang planning kongsi2 adik beradik nak sambut besday mak & ayah kat KL
Alhamdullillah..planning berjalan dengan lancar
sesi potong kek meriah sekali dgn keletah cucu2 
potong kek dulu sebelum menu utama sampai
kali ni atok n nenek celebrate dengan 2 cucu kesayangannya
dah ada sepasang cucu.

Zaquan sayang atok..
chumell sgt pic ni..
terselit dania anak cute mum yg sgt cute
kat tgh2 tu dengan mata buntang dia..
dania ni mmg friendly lensa camera..

ini antara menu dia
menu sweetmama - Chicken Gordon Blue  (dkt tgh dia ada cheese..yummy2..) - RM 7.50 jerk
menu papa zaquan - Chicken Grill - RM 7.50 jgk

okey..kita layan pic candid yang masing2 mmg x sabar nak rasa n santap..hehehe


Kesimpulannya..mmg sedap makanan western kat sini.
Sedap dan murah..
cuma kalau nak makan kat KL ni masalah parking jerk la..

lepas ni bole la ajak papa zaquan saje2 makan kat sini..
kalau uolss sume nak tau..kedai HR Steaks House, Kg. Baru  ni berhadapan dengan Wisma Hijrah jerk..

p/s: esok..insyaalllah..kami adik beradik  pulak plan nak celebrate besday ummi dan abah..semalam hari wilayah..besday abah ke 56 thn, esok pulak besday ummi (my mom) yang ke 55 tahun. semoga kedua-keduanya dipanjangkan usia, dilimpahkan rezeki dan sentiasa di bwah limpah rahmat dr ALLAH S.W.T.. AMIN.

6 comments:

  1. bertuahnya tok dan nenek.. happy besday atok n nenek... terharu je tgk cucu cium atok ek...

    sedap ek.. nanti eida nak try la jugak kat situ.. hihihi

    ReplyDelete
  2. @e_da: hehe..tenkiu..mmg terharu..sbbnya atoknye pun la yg rajin melayan kerenah cucu dia yg nakal ni.(my son la tu.)

    compom sedap..x rugi pun try..sedap n murah..:)

    ReplyDelete
  3. heheh.. dania terselit kat situ.. ingatkan nak upload gambar pasal nie harini.. tibe2 mood hilang.. esoklah kot..

    tq belanja malam tue.. suka dapat hadiah FM genting..

    ReplyDelete
  4. @Cute Mum: ermmm..biasala tu mmg kalau problem gaji ni wat kita hilang mood..tp nak x nak kena la hadapinya jgk..jgn sedey2 sgt okey..

    ala..sama2 belanja..mmg seronok zaquan n dania mlm tu ye..

    hehe..hadiah biasa jerk..ok la kalau cute mum suka..zaquan nak bg sendiri kat aunty uyun..tp ujan pulak mlm tu..

    ReplyDelete
  5. @Puan Capa: compom sedap n murah..
    terjah jgn x terjah.. :)

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails