Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, January 19, 2011

Celebrate B'day In Advance - Happy B'day My MiL & My Fil

Salam sume,

Hari ni 19 Januari 2011
Ulangtahun kelahiran my mil yang ke 51 tahun.
Sweetmama doakan moga my mil dipanjangkan usia, diberikan rezeki yang melimpah dan kesihatan yang baik hendaknya..dan sentiasa di bawah limpah rahmat darinya..
Alhamdullillah..my mil dh beransur sembuh..w/pun nmpk macam bengkak sikit luka nya selepas dibuka kesan jahitan (masa sweetmama melawat ahad lepas)..moga semakin beransur sihat..

Bulan januari jgk..adalah 
bulan kelahiran my fil..iaitu pada 30 Januari yang ke 55 Tahun
So pada awal tahun baru iaitu pada 2-1.2011 keluarga mertua sweetmama ada wat makan2 sempena menyambut tahun baru + sambutan kelahiran bagi mereka yg menyambut kelahiran bulan Januari..especialy my mil n my fil..sbbnya majlis makan2 ni tuan rumahnya keluarga mertua n the geng..

Ini antara pic sempat sweetmama rakam

 B'day Kek - Coklat Indulgence Secret Recipe
 Ini la My Mil n My Fil
Zaquan mmg manja ngan atok n nenek dia ni..
Mcm biasa Zaquan msti jdk org yg paling excited nak tiup lilin
 Hehehe..muka zaquan cam x puas hati jerk..
"bila nak potong kek ni"
baca doa dulu la syg..
 Okey..dh boleh potong kek..
mana satu zaquan nak mamam ni..kek ke satay..hehehe
 Menu utama: Satay buatan sendiri..
sape nak tempah bole dr my mil..
tp satay ni dibuat bersama2 ngan jiran2 tetangga my mil.
yg mmg sgt supportive..+ rasanya mmg sedap okey..
yummy2..my feberet kek..^_~.
Eppy b'day nenek
Eppy b'day atok..
terima kasih belanja zaquan makan..

Sweetmama pun x pasti hari ni ade ke x adik beradik papa zaquan planning utk smbut b'day mak sebab selalunya setiap tahun pasti ada..paling kurang pun beli kek n sambut dgn minum2 kat Impian..

Papa Zaquan  sibuk bgtau sweetmama..besday mak ari rabu ni..dia tertunggu jerk panggilan dr adik beradik dia..sbbnya kami bulan ni duk cheras..kalo dok bangi mmg compom..balik keje jmput zaquan kat umah mak..mmg tau dh ape2 planning nak wat mlmnya.

Papehal pun..mmg dh sambut in advance..


P/s: esok cuti umum thaipusam..esok jgk merupakan holiday kami yg pertama utk tahun 2011..Yahhhoo..

11 comments:

  1. wah!!sudah berholiday awal tahun...hehe

    ReplyDelete
  2. wah meriahnya, sonok ka kalo berkumpul ramai2 mesti banyak citer yang nak dikongsi bersama...heartbeat untuk eija

    ReplyDelete
  3. meriahuols....cedappnye satey tu..huhu

    ReplyDelete
  4. nak satayyyy...nak kek tapi semua tu bykkk kaloriiii waaaaaa

    ReplyDelete
  5. nak kek nak satay tapi itu semua tak bolehhhhh warghhhh

    ReplyDelete
  6. happy bday makcik and pakcik!!!

    sedapnya choc indulgence tuuuuu

    ReplyDelete
  7. @Puan Capa: hehe..semestinya..sbb lepas ni compom dok umah jaga baby kecik pulak..sementara terdaya ni holiday la dulu..hehee..

    @Anje a.k.a Mama_Balqis: hhehe..tq anje klik2 my heartbeat..
    family in law eija ni mmg rajin wat majlis makan2 + jiran2 kat situ pun rapat..so mmg best la..dpt jiran yg sekepala..

    @Hezesuze: hehe..mmg meriah..dh jdk mcm aktiviti wajib awal tahun..

    @Mama Tun Nur Safiya: hehee..shima kuat sungguh semangat awk x makan sume benda ni..saya pantang nmpak..hehehe
    slmt berdiet shima..

    @lydzar: tq..lydzar..
    mmg kek feberet 1 keluarga..hehee..

    ReplyDelete
  8. jgn lupa fridge magnet, hahaaa. sonotnya dia pergi bercuti, jaga kesihatan dan baby ye eija. slmt pergi dan kembali =)

    ReplyDelete
  9. @Cha: tenkiu cha atas doa & pesanan..insyaallah kalo ada yg menarik eija beli utk cha.. :)

    ReplyDelete
  10. tak tahulah ada plan ke tak... semalam lepak kejap ngan mak & ayah kat impian..

    ReplyDelete
  11. @Cute MuM: hehe..tertunggu2..at lastnya kami kuar jln2 kat JJ Mahkota Cheras..sambil menunggu calling2..

    tp okey la adik call bgtau nak celebrate bersekali dgn b'day ayah seblm diorg g holiday Jakarta..:)

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails