Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Tuesday, January 25, 2011

Aksi Mesra Atas katil

Salam sume,

ni n3 bersambungan dr story Holiday GH 2011 kami..

ohh..yeay..disebabkan dapat bilik awal dan cepat..
so kami ada masa utk beraksi posing2 mesra atas katil..
hehee..tp bkn aksi terlampau..aksi mesra anak beranak..hehehe





sweetmama suka tgk pic family ni..
sbbnya zaquan n papa zaquan sgt sporting utk bergmbar..
kalau tak sikitnya susah 2 beranak ni bergmbr bersama.
pic guna self timer ni..:))

okey..dapat la berehat sekajap dlm bilik ni setengah jam utk posing2..
pastu kami terus ke agenda utama..
bw zaquan main indoor games..
nanti sambung citer zaquan ngan indoor games nya pulak..ye..hehee


6 comments:

  1. wah...keluarga bahagia nie...macam2 aksi..last pic tu memang cute bangat..

    ReplyDelete
  2. hehehe.comel..aksi anak beranak. ini bukan gmbr bertiga ni..ni gamabr berempat!hehe

    ReplyDelete
  3. @MummyEcha: hehehe..tenkiu mummy echa..mmg susah nak dapat bergambar bersama..selalunya eija ni jerk yg suka amik gambar..hehe

    @Puan Capa: hahahaa..betol2..:))

    ReplyDelete
  4. macam tak percaya abg ku berposing.. hahah.. gembira sebab ada bakal ahli baru lah tue..

    ReplyDelete
  5. @Cute MuM: hehehe..sila la percaya
    yg wat dia paling gembira sbb dpt naik genting ler..puas dpt bw zaquan naik cable car..:)
    mmg abg yg beriye2 nak bw zaquan naik genting lagi..sbb last year x dpt naik cable car..

    @Mama Tun Nur Safiya: hehee..xpe mesra laki bini..anak beranak..jgn ngan laki orang..kuang2..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails