Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, January 17, 2011

Award The Best Follower Dari Cha

Salam Sume,

Pagi2 buka blog..sweetmama suka blogwalking dulu berbanding up-date n3..
lebih2 lagi kalo ari isnin..sbbnya sabtu & ahad sweetmama mmg x online..
Pagi tadi bw blog Cha dan terperasan sweetmama sbg salah seorang penerima award ni..

hehehe..suka2 ..lebih2 lagi bila  Cha mention mereka yg tersenarai sbg mereka yg sentiasa dihati dan memang diingati..


Ucapan anda?
Tenkiu2 sbb sudi memilih sweetmama salah seorang daripada penerima award yg cantik ni dan sentiasa meletakkan kami dihati Cha..♥


mmg suka terjah Blog Si Hijau cantik ni  untuk melihat aksi2 Cikoni yg sgt Cute & bole tahan lasak mcm Zaquan ..ehhee

Berikan 4 ciri gurl/boy idaman untuk dijadikan wife/husband:
Terima seadanya dengan jodoh yg telah ditetapkan..nobody is perfect..

mmg sukar nak cari ciri2 yg kita nak..but now..bahagia ♥


Berikan satu tips untuk kekalkan relationship korang dengan partner korang.
Jujur & give n take..

Pernah anda jumpa doa perdekat jodoh & putus cinta?
Pernah, tapiii x pernah amalkan..ehhehe..

Letakkan 10 link pilihan anda & tell them they have won this award.
Sweetmama ni x ramai pun follower..
tp ni antara my best follower sbb selalu gak dtg terjah blog sweetmama yg simple ni..
but semua follower sweetmama adalah the best k...
luv sume yg ikhlas berkawan ngan sweetmama


5 comments:

  1. sama-sama eija. follower tak ramai, biar betik mu eija. 140 tu ramai la tu. hahahaaa.

    ReplyDelete
  2. @Cha: hehe..org lain nye lagi beratus2..
    lg pun maksud eija follower yg jenis komen2 or tinggalkan jejak kat kita..kalo silent readers tu kan susah nak trace..mcm mane kita tau dia tu terjah blog kita..hehehe

    @Puan Capa: sila la amik ye..tq sbb selalu dtg singgah my blog ni..

    ReplyDelete
  3. owh baru perasan eija bagi award ni..esok akan ku update kt blog ye :)

    ReplyDelete
  4. @lydzar: hehe..tenkiu..sudi terima award ni..okey2..esok kita terjah blog lydzar.. :)

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails