Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, January 5, 2011

My Mil Masuk Hospital, Zaquan Kena Dtg Keje!

Salam Sume,

Hari ni My Mil masuk hospital sbb esoknya insyaallah my mil akan menjalani operation jantung spt yg sweetmama pernah story sblm ni all about My Mil DISNI.

Hope Operation esok berjalan dengan lancar.

Seperti biasa..if nenek Zaquan xde..selalunya kami akan minta tolong my mum yg jagakan Zaquan, tp hari ni My Mum n family g hantar adik bongsu sweetmama belajar kat ADTEC Batu Pahat. So terpaksa la sweetmama bw Zaquan g opis sweetmama.

tp itu la kan xkan 3 hari nak bw Zaquan g opis..setelah berbincang ngan Papa Zaquan, dengan rela hatinya Papa Zaquan amik cuti 2 hari khamis & jumaat ni utk jaga Zaquan. Nasib baik la Papa Zaquan memahami..sbbnya sweetmama ni mmg x bole tinggal berdua jerk ngan Zaquan..selalunya msti kena buli ngan Zaquan..kalo ngan Papa dia takut sikit..lgpun skrg dia dh x menyusu badan..bole la papa zaquan take over jaga..tenkiu Papa.

hehe..dkt opis ni okey gak sbb ade yg melayan dia..n ada benda yg boleh melekakan zaquan..
jom skodeng ape yg wat zaquan leka tu
*
*
*
*
*
*
*
*
leka tgk citer Upin&Ipin kat Tonton.com.my

jnji x kaco mama ek..hehe.

9 comments:

  1. harap operation tue berjaya..

    aritue zaquan datang ofis nie, dia kacau barang, kena marah ngan adik.. terus zaquan cakap " Nak g kat papa.. kat papa best.. sini tak best''

    ReplyDelete
  2. ok jgk le leh bwk ke opis.. kalu cmny aku haram le nk kasi ... diorg rela suh staf cuti... iasak le org beso x bape suke budk

    ReplyDelete
  3. zakuan dah umur berapa?bila putus susu nye?nampak mcm dah 4 tahun..betul x kiraan saya ni? :)

    ReplyDelete
  4. hope everything ok dear. wah! wah! encikZaQuan jadi boss ya. hahaa.

    ReplyDelete
  5. bgs zaquan xkacau mama
    gud boy diam jer layan upin ipin

    ReplyDelete
  6. samlah leh geng dgn balqis la ni suka tengok upin ipin, kalo dapat tengok confirm tak kedip2 pun matanya

    ReplyDelete
  7. @Cute MuM: yup..sama2la kita doakan moga segalanya berjalan dgn lancar..AMIN.
    hehe iye ke..mmg dia jenis yg x bole dok diam..
    akceli kat sini dia kaco gak..
    tp at least ade gak benda yg leh wat dia leka..

    @Fazilzura: alhamdullilah..setakat ni my bos xde masalah kalo ade emergency..masih bole bw anak kat opis..even bos pun bw anak dok kat opis..

    @Naurah Napiha:opss..salah la tekaan tu..
    sbbnya my son ni mmg nmpak besar..
    lahir2 pun besar..
    dia baru 2 tahun 7 bulan
    now..eija tgk peggy 4 bulan
    sejak eija preggy ni zaquan dh terus x nak susu badan lagi
    alhamdullillah la..dpt menyusukan dia 2 tahun lebih w/pun x secara ekslusif

    @Cha: Thanks cha..hope so..
    hehe mmg bos..sukati dia jerk nak wat ape..org lain x leh tegur..huhu..
    mama dia tegur pun x makan saman..

    @Noor: dia diam time tgk Upin Ipin jerk..bila dia dh bosan n abis tgk citer..mula la dia kaco mama dia..adeii..pening smpai pc hampir rosak dibuatnya..sib baik pg ni dh bole on pc mcm biasa..

    @Anje a.k.a Mama_balqis: hehe..itu la mmg x berkerdip mata tonton upin ipin ni..

    ReplyDelete
  8. zakuan behave je kat opis.uwais nangis 1 opis dgr.haha

    ReplyDelete
  9. @Puan Capa: behave ke..pening kepala sume org dibuatnya..tp okey jgk la dia dh kurung menyalak kat opis ni..cuma dia jenis x bole dok diam..sume benda nak dipegangnya..huhu

    uwais kecik lagi..dh beso nnti try bw g opis..compom dia suka..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails