Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, February 1, 2012

1 Feb 2012 | Happy Bday to My Beloved Abah & Selamat Hari Wilayah Persekutuan

As Salam,

Dah masuk bulan baru, Januari dah meninggalkan kita, sekejap jerk  masa berlalu kan, Kalau bulan Januari bulan kelahiran Ayah & Mak Mertua Sweetmama (19/1 - MIL, 30/1 - FIL), Bulan Februari pula bulan Hari Lahir kedua Ibu & Bapa Sweetmama. 

Hari ni 1hb Feb merupakan hari ulangtahun kelahiran Abah sweetmama yang ke 57 tahun. Senang sangat nak igt hari lahir Abah sweetmama sebab jatuh pada Hari Wilayah Persekutuan..^_^..

Selamat Menyambut Hari Wilayah Persekutuan semua especially kepada mereka yang bekerja di Kuala Lumpur, WP Persekutuan Putrajaya & WP Labuan sebab dapat cuti umum hari ni..:D

Hari Ulangtahun Kelahiran Ummi Sweetmama pula jatuh pada 3hb Feb..selang sehari jerk dari Besday Abah.  Kami adik beradik rancang nak sambut besday Abah & Ummi bersekali mcm thn lepas kami sambut di Pizza Hut

Kepada Abah & Ummi Sweetmama:-
Semoga Abah & Ummi dipanjangkan usia, Dilimpahi Rezeki & diberikan kesihatan yang baik serta sentiasa dilindungi oleh Allah S.W.T..AMIN


Kalau ikut plan asal adik beradik sweetmama nak sambut hari Ahad ni tp sweetmama pulak xdpt nak join hari Ahad ni kami joint holiday family trip keluarga mertua sweetmama ke Fraser Hill's. Nak sambut hari ni, adik beradik sweetmama pula ada yg bekerja.. iyela hari ni hari cuti untuk KL, WP Putrajaya & WP Labuan jerk..huhu. Sweetmama & Adik sweetmama yg ketiga tu jerk yg bekerja di Putrajaya so dapat cuti umum Hari Wilayah ler hari ni. Lagipun hari ni Papa ada tournament Bowling Opis dia, x dapat jugak ler sweetmama nak balik umah family sweetmama hari ni.

Cuti Hari Wilayah Persekutuan hari ni Mama dok umah jaga Zaquan & Ziqry jerk la nmpknye, Papa pukul 1 tgh tadi dh keluar joint tournament bowling opis papa, maybe petang baru selesai. Mama ada bgtau papa yg opismate mama jemput g housewarming umah dia hari ni di Uniten, majlis mula jam 5 ptg hingga malam, kalau sempat jom la kita pegi..hehehe, Papa kata tgk ler camner..kalau x penat..Pegi la kot..huhu..

  

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

18 comments:

  1. happy birthday to abah eija..semoga panjang umur dan dirahmati oleh Allah..
    bestnya dapat berkumpul ramai2kan..

    ReplyDelete
  2. @Kamalia: AMIN. Terima kasih Lia.
    btol tu lebih2 lagi skrg ni masing2 dh berkeluarga, bila ada event baru dpt kumpul ramai2 w/pun sbnrnya kami semua duduk dekat2 jerk. Nasib baik jugak ler dekat2 semua senang nak berkumpul, kalau jauh msti sedey..huhu
    eija lagi la beruntung dua2 belah pihak dekat, eija & suami dua2 org kajang, mmg senang sgt.

    ReplyDelete
  3. haappy birthday untuk FIL eija dan jugak mak mertua eija..

    ReplyDelete
  4. SEmoga Panjang umur dan di murahkan rezeki untuk Abah eija dan mak mertua ya....Memang cepat masa berlalu...

    ReplyDelete
  5. @Cik Rose Cute: AMIN, Terima Kasih Cik Rose :D, itula mmg terasa sangat makin hari makin cepat masa berlalu.

    ReplyDelete
  6. sala Sweetmama,

    Selamat hari lahir buat Abah Sweetmama....semoga di restui dan dirahmati Allah selalu...

    ReplyDelete
  7. happy birthday utk abh kak eija... :-)

    ReplyDelete
  8. hepi besday tuk abh eija..bestlah cuti mesti sambung ini ari heheheh

    ReplyDelete
  9. eppy besday...semoga diberi kan kesihatan yg baik...amin

    ReplyDelete
  10. SALAM ULANG TAHUN KELAHIRAB BUAT AYAH EIJA.. SEMOGA DIPANJANGKAN UMUR & DIMURAHKAN REZKI.. KLU DALAM KERJAAN TAHUN DPN BERSARALAH YER... HIHIHIHI.....

    ReplyDelete
  11. @noor: terima kasih noor :)),
    eija x smbung cuti pun noor, hari ni kerja mcm biasa, lgpun next week kita dpt cuti umum lg maulidur rasul ngan thaipusam, time tu la kami g holiday family trip keluarga mertua ke Freser Hill's ..:D
    kami smbut besday Abah & Ummi esok malam..^_^..

    @..sWeet uMi.. :AMIN..terima kasih :))

    @Masya: AMIN, terima kasih yana :)),
    hehehe, itula kalau keje kerajaan dh pencen dh pun, tp abah eija keje sndiri, meniaga.

    ReplyDelete
  12. happy belated birthday utk abah yer....semoga pjg umo murah rezeki...amin...

    ReplyDelete
  13. happy belated birthday buat abah eija...

    sama besday ngan muhaimin. mmg senang nak ingat kan!

    ReplyDelete
  14. @Izan Ishak: terima kasih izan :-D
    itu la senang nk igt jatuh pd hari wilayah

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails