Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, February 22, 2012

Doll & Bag Cuti-Cuti Satu Malaysia

As Salam,

Hadiah ni diterima daripada Fanpages Cuti2 1 Malaysia, sweetmama salah seorang yg bertuah menerima Doll & Bag Cuti2 1 Malaysia ni dan kalau tak silap sweetmama majoriti yg like Fanpages Cuti2 1 Malaysia akan dapat hadiah Doll & Bag ni.

Hadiah ni diterima minggu lepas, cepat btol dapatnye 2 hari lepas reply email terus terima.

Dalam banyak2 doll 1 Malaysia ni, Mama dapat Minachi ni, Papa siap ckp kenapa x dapat yg melayu, patutnya kalau dh tau penerimanya melayu, bg la yg melayu?

Jawapannya Pa, dh kata 1 Malaysia..terima jerk la..


Zaquan & Ziqry x minat pun dgn Doll ni
So jd koleksi doll mama jerk la..


Ziqry cuma suka ngutai jerk, abis tanda merah tu dia nak ngutai..

*Kemenangan Ketiga Thn 2012
**Total Menang Contest FB (10)
2011(7)
2012(3)

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

16 comments:

  1. dania mula2 suka.. siap bawa naik basikal.. sekarang die dah tak heran.. dania dapat 5 dolls gilr.. semua lain2 cuma minachi dapat 2.. huhu..

    ReplyDelete
  2. @Cute MuM: itu la srnok tgk dania & kawan2 yg lain dpt lebih dr 1 dolls..
    biasala bdk2 ni cepat bosan dgn satu2 mainan, mula2 jerk diorg excited kan..

    ReplyDelete
  3. ooo..eija pun dpt doll ni...best kan uyun dapat byk..

    ReplyDelete
  4. cemane bleh dpt kak eija..?
    ramai jek yg dpt...nape sya tak tau uwaa...!!

    hehehe..comey jek minachi tu..namanye sape?kenchana dewi ek? =p

    ReplyDelete
  5. lama2 koleksi mamanya la yang banyak hihi :p

    ReplyDelete
  6. @fieda: haah kak dapat 1 jerk, itula uyun dapat byk bertuah dania..:)

    @Nad@MamaZakwan: Memang ramai geng FB yg dapat, k.eija pun x sangka dapat, kalau x silap like page Cuti2 1 Malaysia - x pasti pulak mcmmane pihak penganjur pilih pemenang bertuah..sbb kalau ikutkan penganjur pun prnah buat games..
    Kalau nad pernah like fanpages dia sblm ni, tunggu jerk la email dr penganjur, sbb dia inform thru email bgtau kita terpilih sbg slh seorang bpemenang bertuah menerima limited edition doll & bag cuti2 1 malaysia..:))

    hahaha, doll tu xde nama..panggil minachi jerk la.. :P

    @sue zainun : hik2..♥♥♥

    ReplyDelete
  7. oh besar rupanya doll tu, kita ingat kecil aja. rumah eija takde anak perempuan, makanya eija la yg simpan utk baby girl.

    ReplyDelete
  8. chumel doll..hehehe
    tahniah...

    ReplyDelete
  9. wah bestnya dapat patung..

    jom joint giveaway pulak!

    ReplyDelete
  10. wah best ni... minachi tu besar pulak yer.. kalu dpt kat alisha mesti sk.. maklumlah, ank perempuan..hihii

    ReplyDelete
  11. kalau dapat kt Alya pun dia mesti buat tak tahu aje... Doll yg ada kt rumah ni pun simpan je dlm bakul tak usik...

    ReplyDelete
  12. hihi boy mana main anak patung ;p

    ReplyDelete
  13. @Cha: haah, kepalanye tu yg besar sgt, bdn nye kecik je..
    heheh, moga ada rezeki kami suatu hari nnti dpt baby girl pulak..wat masa skrg ni masih dlm tempoh merancang sekurang2nya Ziqry umo 2 thn baru pk nak anak lagi..♥

    @eT : terima kasih :)

    @farmys: best..w/pun xde anak perempuan tp boleh simpan utk koleksi sndiri.:)
    insyaallah kalau smpai mood rajin eija join..hhee

    @IntaNBerliaN: yup, besar jgk sbnrnye, itula anak perempuan selalunya x boleh dipisahkan dgn doll..

    @Zie Fauzi: heheh, selalunya perempuan suka doll, tp ye la minat masing2 kan..

    @ADEEYA: hehehe, tp ada gak tau boy yg jenis suka main patung, mcm zaquan & ziqry suka patung tiger/tigger kalau barbie doll/teddy bear dia x main laa..

    @Papa Mifz: yg buat lg srnok dapat free..

    ReplyDelete
  14. hamboi habis kene gomolll... nak ziqry

    ReplyDelete
  15. nnt bawa doll nek sini House of Magic Potions Taman Royal Lily, Tanah Rata, CH

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails