Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Tuesday, February 28, 2012

Hadiah Kemenangan Pertama Papa | Hamper Sabah Tea bernilai RM50

As Salam

Sebelum ni sweetmama pernah story tentang kemenangan pertama papa join contest FB (Games Contest). Hadiahnya sudah pun selamat diterima semalam.


Ini la Hadiahnya ..Sabah Tea Bernilai RM50


wah byk juga dengan nilai RM50 ni, mmg berbaloi2, dah selamat pun dibahagi2kan kepada family..

Papa dalam x minat joint contest tu, tp part nak dapat hadiah excitednya, berapa kali dia asik tanye bile nak dapat hadiah sabah tea ni..., dh dapat srnok kan papa, to papa:- joint2 ler contest yg ado...especially contest FB..like n share jerk..mana tau sangkut lagi...huhu (budget mcm papa baca jerk blog mama ni, tp papa kata kadang2 dia baca juga blog mama ni..)

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

16 comments:

  1. @cik Jue Aka Ibu Farisyah: Alhamdullillah, tp ni dh lama jugak menang, baru dapat hadiahnya..

    ReplyDelete
  2. mestilah abg excited.. 1st time menang.. uyun pon dah dapat..

    ReplyDelete
  3. wahh memang tuah keluarga eija..uyun and suami eija pun terkena tempias sekali heeee

    ReplyDelete
  4. @Cute MuM: hahaha, itu la mcm tu la perasaan kita sume masa mula2 menang kan..

    ReplyDelete
  5. @amiey lee: hehehe, uyun lg bertuah sbb suami dia mmg sama2 minat joint contest, asben eija kalau games contest dia minat la..
    tp apa2 pun alhamdullillah rezeki kami..

    ReplyDelete
  6. @Papa Mifz: yup btol tu, alhamdullillah..syukur sgt ada rezeki untuk kami menang..

    ReplyDelete
  7. Mmg suka sgt kalo menang hadiah.:-)

    ReplyDelete
  8. tahniah..sedap tak teh ni? mcm teh boh ke rasanya?..hehe, tak penah rasa pulak la

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah..rezeki tu eija..
    banyak nya eija dapat sabah tea tu..gulp!

    ReplyDelete
  10. tahniah eija.. mmg byk tu dgn nilai RM 50.. lepas ni aktiflah papa join contest ye.

    ReplyDelete
  11. wah.. hsbd kak eija pun dh bercontest yer..hihii best ni.. kalu tersagkut mmg best lh kan :-)

    ReplyDelete
  12. @Zie: hehe, itula barang free mmg best..bkn senang org nak bg benda free ni..

    @AyuArjuna Bigoshh: terima kasih sis :)

    @YaYaNsMuM: hehe..btol tu..srnok..:))

    @Adyshariz: terima kasih :)
    sedap jerk,tp rasa dia mmg lain sikit dr boh, boh pekat sikit. eija mmg dah pernah rasa teh sabah ni, dulu kalau outstation sabah msti beli teh sabah ni..

    @Kamalia: Alhamdullillah,
    itula bila dh terima rupanye byk juga teh sabah ni..

    @Izan Ishak: terima kasih izan,
    ikut mood dia jgk, dia selalunya suka tgk hadiah yg bakal dimenangi baru dia minat nak joint, mcm kita ni x kisahla ape hadiahnye pun jnji kalau menang dapat hadiah..hehe

    @IntaNBerliaN: kadang2 dia terjoint juga lebih2 lagi hadiah nya menarik & contest tu berbentuk games.., btol2 kalau tersangkut mmg best..sbb contestnya senang jerk pun..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails