Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, February 15, 2012

Ombak Rindu

As Salam,

Orang lain dh lama layan Ombak Rindu ni,
Tapi sweetmama baru jerk dapat layan
sekali layan dua2 Novel & Movie


Terjebak jugak beli Novel Ombak Rindu
Ikutkan dulu masa zaman sekolah & study mmg hobi membaca novel, giler dgn novel Ahadiat Akashah, sygnye koleksi2 novel mama dh abis kena banjir masa 2 thn lepas, my mum dh buang x sempat nak diselamatkan.., satunya2 yg ada dlm simpanan novel Ahadiat Akashah ialah Lagenda Budak Setan.

Sekarang ni nak mula balik hobi membaca novel..^_^..

*tarikh beli novel ombak rindu : 29 Jan 2012




Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 pe ribadi di dalatyuikm blog ini okey!!!

14 comments:

  1. kak fieda tak dapat bca lai novel Ombak rindu..memanjang habis jer..

    ReplyDelete
  2. haku x leh start tabiat baca novel , nnt sume benda aku x wat ... entah2 mandi pun aku lupe .. wakakakakak

    ReplyDelete
  3. A'ah lar, YM pun same, kalo dah start baca novel, mmg habess semua keje tertangguh..huhuhu

    ReplyDelete
  4. nangis tak baca novel ombak rindu?:p

    ReplyDelete
  5. Hehehe me pun still layan the novel :) baca novel lagi feel dr tengok movie :))

    ReplyDelete
  6. org kate novel dia jauh lebih best. movie dia simple je kan? anak2 su suka giler cite ombak rindu ni, su pulak layan lagu je...

    ReplyDelete
  7. samalah kita..saya pun dah beli novel ombak rindu...dah dtg blk tabiat baca novel..tapi tuelah bila dah start baca abis keje semua tak jalan...hehehe

    ReplyDelete
  8. sm lah.. saya pun dulu sk ahadiat akashah.. mmg famous la novel dia zaman dulu kan..hihi

    ReplyDelete
  9. ahadiat akashah mmg feveret..tapi,la ni dah lama tak bacanovel..
    bestkan layan novel ombak rindu..saya kalau movie agak malas nak layan..

    ReplyDelete
  10. samalah saya pun sejak amir dah besar ni minat baca novel datang kembali hahahahaha... dulu masa amir kecik jangan kata nak membeli novel baca satu buku mau sebulan x habis² hihihihi... novel paling baru beli cinta yang kurasa - anis ayuni

    psstt.. psstt.. ombak rindu pun saya baru habis baca berulang²tau.. siap rantaian sambungan 3 novel dia sy habiskan baca...

    ReplyDelete
  11. izan dah lama sgt tak baca novel tau eija... kalau layan sekali syok juga agaknya kan.

    ReplyDelete
  12. @fieda: oh iye ke, iyela antara novel terlaris skrg ni kan..

    @fazilzura & YaYaNsMuM: hahaha, itula kalau dh mula baca msti x sabar nak tau ending story, itu yg x jd kerja dibuatnya, tumpu jerk baca novel kan..

    @sue zainun: hehee..sedey, novel dia lg besh dr tgk movie, tp ada gak part sedey sgt dlm movie dia tu..

    @ADEEYA: btol2 mmg x dinafikan layan novel lg best dr layan movie dia

    @S.U.R.I.A.T.I: hehehe, yup novel dia lg best dr movie, tp eija masih boleh layan lg la movie dia tu, sedey gak.., tp eija sorang jerk la yg suka layan movie ombak rindu ni, asben ngan anak2 x lyn pun..

    alfidah adim: hehehe..chaiyok2, nk kena tanamkan minat mmbaca novel semula..x rugi pun kan..

    @InTaNBerliaN: itula mmg famous novel2 ahadiah akashah dulu kan, tp novel dia lebih utk golongan remaja jerk, itu yg minat sgt dgn dia masa zaman2 sekolah thn 90an dulu..hehe,
    skrg ni ramai dh penulis yg best2..bila dh kawin ni minat novel yg lebih kewanitaan mcm tulisan Norhayati Ibrahim..

    @Kamalia: itu la sbb dh lama x layan tu yg nak mula balik minta baca novel ni semula..:))

    @Masya: heheh, wah siap baca berulang2 lagi..bagusnya
    btol bila dh ada anak kecik ni susah sikit nak tumpu baca, nak khatam baca lambat sikit ler..hehehe

    @Izan Ishak: kalau dh minat mmbaca novel tu msti syok pnyer..:))

    ReplyDelete
  13. zaman muda remaja dulu mmg minat gile baca novel.. sanggup simpan duit belanja sekolah sbb nk beli novel.. dah jadi mak org ni minat tu kurang sikit... setakat nak layan e-novel tu boleh la...

    ReplyDelete
  14. @Zie Fauzi: hehe, itula bila ada anak ni masa kita terbatas sikit ler nak baca2 novel ni kan, masa tumpu untuk anak & suami lebih, lebih2 lagi bila kita nak baca anak sama nak baca sekali tp bkn nya dia baca pun dia kaco mak dia baca..hehehe,
    eija pun br nak start balik minat mmbaca novel..penangan ombak rindu...heheh

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails