Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Thursday, February 23, 2012

Dapat Jugak 1 BE | Kimberly Clarke Huggies Dry Comfort

As Salam,

Biler tgk ramai yg update ttg BE, sweetmama pun sibuk2 tgk akaun nuff mama, dah perasan minggu lepas lagi & alhamdullillah dapat juga 1 BE yg tengah running diblog sweetmama-  Kimberly Clarke Huggies Dry Comfort


Terima Kasih Nuffang ♥


*BE ke-3 utk thn 2012

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

17 comments:

  1. alhamdulillah.. rezekilah tu... tahniah..

    ReplyDelete
  2. @Masya: alhamdullillah..
    terima kasih yana :)

    ReplyDelete
  3. wah rezeki tuh ija...bior dia lama2 dok situkan hihihiih

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah murah rezeki, BE ke 3 dah tahun ni ya

    ReplyDelete
  5. @noor: alhamdullillah, itu la kalau boleh biarla beranak pinak kat situ..hehehe

    @Anamarza: Alhamdullillah, Be ke 3 tp income nye x byk pun, moga dapat bertahan dan kumpul byk2 sikit..:)

    ReplyDelete
  6. sama la.. :)
    ramai yg dpt be huggies ni kan? :)

    ReplyDelete
  7. Nad@MamaZakwan: yup..btol tu ramai yg dapat BE huggies ni, sbb tgk ramai yg update tu terus check jugak, kalau x mmg jarang sgt buka akaun nuff sbb tau susah nak dapat BE kat blog k.eija ni..alhamdullillah ada rezeki utk dapat BE jugak akhirnya...

    ReplyDelete
  8. rezeki tu..

    jom joint giveaway pulak..

    ReplyDelete
  9. sama².. panggil yana jer... lebih mesra..

    ReplyDelete
  10. hati gembiro la tuh kan bilo dpt BE...:)

    ReplyDelete
  11. @farmys :alhamdullillah..:)
    insyaallah eija akan cuba joint giveaway Far..

    @Masya: ♥ ^_^ ♥

    ReplyDelete
  12. @Papa Mifz: mstila gembiro..dapat gak hasilnye dgn hanya berblog..hehhee..

    ReplyDelete
  13. hehe..saya pun sama eija,dapat jugak..tak sangka boleh dapat..

    ReplyDelete
  14. bestnya.. tahniah.. sy gak yg xda..hahaha

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails