Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Sunday, February 5, 2012

Sambutan Hari Lahir Ummi & Abah

As Salam,

Kami sambut ulangtahun kelahiran Ummi & Abah pada hari Lahir Ummi iaitu 3 Feb 2012. Kami sambut di rumah my parents sahaja. Alhamdullllah majlis berjalan dengan lancar walaupun sesi potong keknya awal lepas Isyak tak tunggu Abah balik dulu. Abah sweetmama bekerja sendiri (meniaga) di Shah Alam, So selalunya mmg akan balik lewat, pukul 10.30 malam baru sampai rumah.

B'day Kek sponser by MakNgah Cbah & PakNgah Hamzaly
Choc. Indulgence Secret Recipe


Ummi yang minta majlis diteruskan jerk tanpa tunggu Abah balik dulu, sebabnya see makanan sume dh tersedia utk dimakan. Kebetulan buat hari bekerja, sedang elok sumenya baru balik dr kerja, perut pun rasa lapar. Zaquan pun dh x sabar nak potong kek.


Serius, sambutan kali ni meriah sgt dgn makanan
Ummi siap masak Pulut Kuning, Rendang dan Masak Lodeh.
Adik Swetmama pun siap order Laksa.
Mama pulak Top-up dengan pencuci mulut Apam Balik & Murtabak.

Sesi Potong Kek

Akceli Adik Beradik sweetmama sume ada kecuali Pengantin Baru@Adik Kelima sweetmama dia bekerja site di JB, hari Ahad baru balik. Time ni adik2 yg lain x mo bergmbar, So kami jerk la yg excited bergmbar.hehhee 

Ummi & Abah yg dirai
Hasil tangkapan Zaquan, kita nak suruh dia bergmbar ngan Atok & Wan Ummi, tp dia sibuk plak nak main HP snap2 Gmbar..Sabar jerk la.



Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

4 comments:

  1. @YaYaNsMuM: hehehe..mmg terasa meriahnye makanan smbutan kali ni, itula kalau sambut kat rumah lg untung kan..boleh masak & top up - top up makanan..

    ReplyDelete
  2. meriahnya makanan.. penuh meja, sesakali menghargai mereka yg disayangi ni terasa bahagia sgt² kan... mereka pun mesti terharu...

    ReplyDelete
  3. @Masya: heheh, itula penuh satu meja bulat, btol2 bukan selalu dapat sambut2 bsday ni, setahun sekali jerk pun..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails