Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, May 30, 2012

Anugerah Perkhidmatan Cemerlang (APC)

As Salam,


Makin hari makin kurang n3 mama buat n  makin x sempat nak berblog sgt, tp tetap nak jugak berblog..hehe, bila kebizian melanda mmg x sempat lgsung nak berblog lebih2 lg skrg ni dkt rumah dh jarang sgt online, balik keje, tidokan anak dgn kita2 sekali tertido..huhu


Sbg simpanan untuk memori mama w/pun citer dah basi  bila time mood rajin tu sampai mama up jgk story, harap kpd kawan2 yg sudi baca x bosan mmbacanye..hehe (budget mcm ada peminat :P )


Ni story minggu lepas. Pada 24 Mei 2012 diadakan Majlis Anugerah Perkhidmatan Cemerlang (APC) Tahun 2011 bagi Jabatan Akauntan Negara Malaysia (JANM). Alhamdullillah Mama salah seorang penerima  APC tahun 2011. Alhamdullillah syukur sgt diatas rezeki yang diberi oleh NYA.



APC 2011 ~ 24 Mei 2012~ JANM

 lupa nak bergambar bersama penerima2 APC yg lain /beramai2 depan pentas pd hari tu, sibuk nak makan pnyer pasal..hehe,untuk x melepaskan peluang bergambar2, kami bergambar diluar jerk..heheh..

Wif Opismate


Geng Opismate yg sporting
Adeii..nak buat pose bebas smpai x nmpk muka i..


Akceli ini merupakan pengalaman kedua mama terima APC, mama pernah terima APC untuk tahun 2006 semasa di Jabatan lama mama di JPJ, masa tu rezeki nak kawin kot, terima kasih kepada Bos yg mghargai jasa anak buahnya bekerja..:)



Syukur sgt berpeluang untuk terima 2 kali Anugerah
2006 & 2011


Semangat untuk terus bekerja dan bekerja lagi..kita ni bukanlah sempurna sgt, byk sgt kelemahan diri yg perlu diperbaiki lagi, Mendapat Sijil APC bknlah ukuran sbnr yg kita ni bagus sgt...peringatan untuk diri sndiri, ape pun terima kasih & syukur sgt atas apa yg diperolehi..♥

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

15 comments:

  1. tahniah, bestnya dapat anugerah camni kan...

    ReplyDelete
  2. congrats..
    small recognition but it's totally worthy..

    ReplyDelete
  3. wah tahniah...teruskan berkhidmat dgn cemerlang yer...;)

    ReplyDelete
  4. tahniah eija... saya pun ade story pasal APC ni.. tapi tak update lagi hihihihi.... rezeki anak² ni lagipun pembakar semnagt untuk buat kerja lebih baikkan.. kan...

    ReplyDelete
  5. tahniah ...

    sure semangat makin tinggi

    ReplyDelete
  6. Tahniah dari kakak. Boss pun tahu pilih mana yg layak eija...

    ReplyDelete
  7. tahniah eija!

    izan pun tumpang gembira bila tahu ramai juga rakan2 blogger terima APC tempohari... moga terus berkhidmat dgn cemerlang ye!

    ReplyDelete
  8. @Anje a.k.a Mama_Balqis: terima kasih Anje :)
    yup mstilah best sbg rekod peribadi kita dlm kerjaya kan..

    @Ayu: terima kasih, mmg berbaloi & dihargai...:)

    @Papa Mifz: terima kasih, insyaallah moga dapat kekalkan momentum..heheh

    @Masya: terima kasih yana :), hehe..betul tu rezeki anak2 & secara x lgsung motivasi untuk pekerja sbnrnya kan
    Ohh..awk pun dpt APC jgk ye, tahniah buat awk jgk ye..:)

    @Fazilzura: terima kasih zura :)
    setakat ni aku mmg xde masalah dgn tempat keje, so mmg hari2 pun semangat jerk nak dtg keje..hehehe

    @KakZakie: terima kasih kak..:))

    @Izan Ishak: Terima kasih Izan,
    Insyaallah..

    ReplyDelete
  9. sepanjang 8 tahun keja minggu depan kali pertama aku naik pentas ... hahah nampak sgt kan aku ni tak sempurna .. hikhik

    ReplyDelete
  10. @eima: eh servis kita sama la 8 tahun..
    apa pulak x sempurna, mcm aku ckp ler APC bkn ukuran sbnr yg kita ni bagus, ada jugak yg mmg keje nya bagus tp x dpt2 APC sbb kena bersaing dgn mereka yg lebih senior + selalunya ada kuota kan untuk satu2 unit tu dpt..

    Anyway..Tahniah :))

    ReplyDelete
  11. tahniah sis...office saya tu..

    ReplyDelete
  12. @umiliza: thanks :)
    oh iye ke kiranya kita ni satu jabatan la ye,
    umiliza ni Dr bhgn / unit mane ye?
    mane la tau ntah2 pernah berjumpe tp x perasan.

    ReplyDelete
  13. congrats! berbaloi dgn penat lelah kita berkerja kan.. sy pun dah dapat tahun 2009. rezeki.. alhamdulillah..

    ReplyDelete
  14. @Nad@MamaZakwanNayli: terima kasih Nad :))

    @~aYu~: Syukur Alhamdullillah ..tq, yup mmg sgt berbaloi..:))

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails