Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Saturday, May 12, 2012

Ziqry Turn 1..Selamat Hari Lahir Sayang | B'day Bash Zaquan & Ziqry

As Salam,

Hari ini 12 Mei 2012@6.55a.m genap usia Ziqry satu tahun. terasa pantasnya masa berlalu, rasa mcm baru jerk mengandung & besalinkan Ziqry. Teringat memori bersalinkan Ziqry, rasanya semua ibu2 pun xkan lupakan pengalaman mereka bersalin, pengalaman melahirkan setiap anak2 mesti berbeza2 walaupun sbnrnya sakit nak bersalin tu sama jerk...hehe

Ziqry semasa hari pertama kelahiran

Now, Alhamdullillah dah membesar dengan sihat, dah pandai berjalan, dah tumbuh gigi & cepat belajar melalui pemerhatian. Bila kita sebut Hello jerk, dah pandai meletakkan tgn/handphone/ remote control as a handphone di telinga...suka mama tgk keletah Ziqry

Harapan Mama semoga anak mama Ziqry terus membesar dengan sihat,menjadi anak yg bijak yg berjaya di dunia & akhirat. Dah besar nnti jgn lupa jaga Mama dgn Papa tau. 

Selamat Hari Jururawat Sedunia kepada semua jururawat2 juga, Ziqry lahir sama dgn tarikh hari jururawat sedunia.


Hari ni insyaallah mama akan celebrate besday adik bersekali dengan abg nye. kepada kawan2 bloggers yang berdekatan sini jika kelapangan jemputlah sama2 meraikan hari kelahiran anak2 mama pada 12 Mei 2012 jam 3.00 - 6.00 ptg di Seksyen 4 Tambahan Bandar Baru Bangi. Kehadiran kawan2 amatlah mama alu2kan.



Jemput datang ye kawan2 bloggers mama, abaikan kesalahan perkataan 'in' dalam invitation card ni, tergesa2 buat..bz spnjang minggu lepas, blog pun x berupdate 10 hari..huhu

P/S: Besday Boy..kedua2nya demam pula nak celebrate besday hari ni, moga dipermudahkan segalanya dan majlis berjalan dgn lancar..Hopefully besday boy x meragam .

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

12 comments:

  1. Happy birthday boys... kalau dekat nak juga auntie join sama makan kek zaquan dan ziqry...

    Enjoy ye sayang - mana tahu lepas celebrate terus sembuh dari demam kan:)

    ReplyDelete
  2. hepi besday comeliers.............moga s3
    elaluu ceria dan sihat senantiasa

    ReplyDelete
  3. happy besday sayang...acik jue doakna moga di panjangkan umur serta dimurahkan rezeki selalu....sihat tubuh badan dan moga jadi anak yang soleh

    ReplyDelete
  4. wah da besar.. semoga membesar dgn sihat, sempurna n jadi anak yg baik

    ReplyDelete
  5. happy birthday untuk anak2 yg comel2 tuw.. semoga dipanjangkan umur dan menjadi anak2 yg soleh insyallah.. amin

    ReplyDelete
  6. selamat hari jadi untuk keduanya.. dekat aje, tp sabtu malam baru baca entry ni..huuhu..

    ReplyDelete
  7. happy belated birthday utk Zikry...:)

    ReplyDelete
  8. happy belated bestday buat kedua2 boboi.. semoga panjang umur dan menjadi anak yg solehh...

    ReplyDelete
  9. HAPPY BESDAY to both of u ...

    semoga jd anak yg soleh , luas rezeki ye..

    sory untie x smpt nak terjah , uncle keje , pthu ado kenduri ..

    ReplyDelete
  10. Happy birthday, dear...alar...kalau dekat kan best..YM kat Tganu nie...huhu....

    ReplyDelete
  11. happy besday buat kedua2 boboiboy ni..semoga jadi anak yg pandai..

    ReplyDelete
  12. cantik invitation card .. :-)

    btw, eppy birthday utk 2 beradik yg comel nih!! :-)

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails