Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Thursday, May 31, 2012

B'day Celebration Sepupu Zaquan & Ziqry | ♫Happy 2nd Besday Eisha ♫

As Salam,


Tepat jam 12 malam 29 Mei 2012 kami dah ada agenda untuk celebrate bday sepupu Zaquan&Ziqry iaitu eisha@dania puteri kesayangan Cute MuM di Restoran Impian Maju, Sek. 4 Tambahan, Bangi. 


Eisha sudah 2 tahun, ♫Happy 2nd B'day Eisha♫. Moga membesar sebagai anak yg sihat, bijak dan berjaya di dunia& akhirat, Tak lama lagi sudah jadi Kak Long, moga jd kakak yg baik :). Eisha mmg baik pun bdknye :)


Zaquan excited jerk sbbnye kek B'day for B'day Girl Papa yg belikan dulu sbb kedai kek uncle ni dekat area taman perumahan Mama jerk + mmg kek favourite semua ahli keluarga kami. Sampai2 Impian jerk, Zaquan terus bgtau Eisha " Abg ada beli kek utk Eisha"  ^_^


Favourite Cake ~ Choc. Moose Cake~


Sebelum Potong Kek Harus posing2 dulu..
Peace, Adik Ziqry x pandai buat peace lagi, time ni dia buat hal sendiri sibuk dgn sudu dia..


Fuh..Mcm biasa Zaquan selalu jerk over shadow..ngalahkan B'day Girl


Dah dapat tiup lilin, clap2..Yeah Happy B'day Eisha
Hehe..tepuk tangan adik Ziqry dh pandai tau, bila dgr jerk perkataan tepuk tgn or nyanyi lagu tepuk amai2..automatik dia nya tindakan tepuk tgn..:))

Apalagi jom makan kek


Sayang Eisha walaupun Abg Apan suka menyakat Eisha, tak boleh tengok Eisha lebih sikit, suka main Tab& Ipad Eisha tp Abg Apan Syg Eisya tau. 



♫ Eppy B'day Eisya♫
Kalau ader rezeki lebih bulan depan makan kek Abg Apan lagi..mana la tau kan kalau tetiba Papa nak belikan Abg Apan B'day kek pada tarikh keramat 06.06.2012..Hhehehe

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!


6 comments:

  1. tq sebab sambut besday eisha..
    suka tengok gambar zaquan n eisha tue..
    sweet...
    bangun esok pagi eisha terus cari abang apan n ziky.. hihi..

    ReplyDelete
  2. amboi beria² zaquan tiup lilin...

    btl tu.. biar tak ramai follower janji ikhlas baca blog ktkan..

    amir pun suke kentang goreng jer kalau mkn chicken chop tu.. ayam makan sikit jer.. yg selebihnya kami lah yg habiskan.. padehal ayam tu besar tapak tangan jer...

    ReplyDelete
  3. @Cute MuM: Welcome..:)
    itula sweet jerk, Zaquan kalau ngan org lain apatah lg ngan eisha sporting bergambar dgn kami jerk susah..huhu
    hehe..oh iye ke, iyela smapai umah dah terus tertido, msti bangun pagi tu rasa mcm mimpi jerk..

    Masya: hehe..biasala dia b'day org lain sumenya dia buat mcm bday dia.. :)

    yup..sokong sgt..:O)

    iye la tp kalau ayam kfc/mc'd msti abis kan..

    ReplyDelete
  4. baru tahu dania ahli keluarga panggil eisha ya hehehehe..comey tgk gambar last tu

    ReplyDelete
  5. @AyuArjuna BiGoshh: haah sebelah ahli keluarga kami panggil eisha..
    hehe..tq, saling sayang menyayangi w/pun suka gaduh..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails